Nieuwe kaarten voor Columbus

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tallguy

Forumguru
Ja, door ze gewoon te kopen zoals iedereen het behoort te doen, of over te nemen van iemand die ze niet meer nodig heeft.

Ik wijs je voor de zekerheid nog wel even op de volgende forumregels:


3. Auteursrechten van forum, illegale software en materiaal beschermd door auteursrechten
  • <knip>
  • Het plaatsen, vragen en/of linken naar illegale software en beschermd materiaal is niet toegestaan. In deze categorie vallen ook links naar sites die deze materialen aanbieden, zoals Eweka, KaZaa, eDonkey, Emule, torrentsites, Nieuwsgroepen e.d. of sites die via-via ernaar verwijzen.
  • Wij accepteren niet dat er kopieën van software worden aangeboden (al dan niet tegen betaling), zoals bijv. navigatiesoftware en/of landkaarten, waar auteursrechten op van toepassing zijn.
  • Indien het duidelijk is, dat het over hierboven beschreven materiaal gaat, zal het desbetreffende topic gesloten worden en krijgt de poster ervan een berisping.
  • Mocht er vanuit de controlerende instantie (BREIN bijv.) toch een sanctie worden opgelegd aan Skodaforum.nl ten gevolge van het posten van of linken naar beschermd materiaal door een gebruiker, is Skodaforum.nl bereidt mee te werken aan onderzoek en alle beschikbare gegevens van de poster hiervan vrij te geven. Eventuele schade, welke Skodaforum.nl leidt door boven genoemde activiteiten zal verhaald worden op de poster.
Wij verwijzen voor alle duidelijkheid ook naar de website van BREIN: BREIN &mdash; The art of protecting the creative

Topic verplaatst naar het juiste forumdeel en meteen gesloten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan