Mfsw in Fabia mk2?

brtkpr

Lid
hallo allemaal,

Ik vroeg mij af of ik een mfsw van bijvoorbeeld een Fabia of Yeti 2e hands kan kopen en plaatsen in een Fabia mk2 zonder deze mfsw buttons. Ik weet niet of dit direct past, of is er veel werk nodig om dit voor elkaar te krijgen? Wellicht dat de stuurwielen gewoon via sloperijen beschikbaar zijn maar als het niet werkt schiet het niet op:)
 

Cordoba

Forumguru
mfsw = stuurwiel met bedieningsknoppen voor audio?
Als je dat werkend wil hebben, moet ook gecheckt worden of je de juiste versie van de bijbehorende module in de auto hebt. Het kan zijn, dat het om de comfortmodule gaat, maar dat weet ik niet zeker, vandaar de ietwat vage omschrijving. Er kan van alles aangepast worden, maar de vraag is hoeveel kosten er nog bijkomen.
 

brtkpr

Lid
@Cordoba oh dan zal ik dat hoogstwaarschijnlijk niet hebben. Kijk tot 400€ was het een leuk projectje geweest want noodzakelijk is t niet. Ik dacht ik haal een 2e hands stuur van Yeti of Fabia en een dealer moet dan wss iets aanpassen.
Bedankt!
 

Cordoba

Forumguru
Je moet gewoon vooraf checken of je de juiste module hebt, ik weet ook van iemand die het bijvoorbeeld in zijn Ibiza heeft gedaan: voor 250 euro een ander stuur besteld, waar de airbag gewoon over te zetten was, een paar extra draadjes en wat programmeerwerkt en hij was als ik het goed heb ruim 300 euro kwijt. Het kan dus wel, maar eerst goed onderzoek doen, wat je nodig hebt, en wat er in jouw auto zit (dat is een klus voor gespecialiseerde bedrijven, de meeste dealers hebben hier geen idee van).
 

brtkpr

Lid
Ik heb dit projectje maar gestopt :cool: Kosten zijn ongeveer 600 euro en dat alleen voor wat knopjes ;)
 
Bovenaan Onderaan