Knipperen display Climatronic, airco werkt niet

alexis

Lid
Waarde Skoda specialisten,

Deze week tijdelijk een Fabia Combi Greenline uit 2009 (1.4 TDI) gekregen in afwachting van mijn bestelde FC GL 1.2 TDI. Als ik het contact aanzet knippert het display van de Climatronic enkele keren (alle symbolen gaan aan en uit). Vandaag (met 30 graden in de schaduw) kwamen we er achter dat de airco geen koude lucht wil geven. Helemaal naar links gedraaid, zodat er LO in het display staat, maar we krijgen niks koelers dan de buitenlucht :mad:

Gezocht op het forum, maar dit specifieke probleemn niet zo gauw kunnen ontdekken. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn, geeft het knipperen een storingscode aan? Uiteraar ga ik maandag gelijk even bij de dealer langs, maar ik weet graag waar ik aan toe ben :grin:

Alvast bedankt!

Alexis
 

Ronnie

Forumguru
Het zal een kleine lekkage betreffen, je hebt nu te weinig gasdruk en het systeem schakelt zichzelf uit om drooglopen te voorkomen.
Opnieuw vullen is nu de remedie.......Kost zo'n € 75.- bij de aircoboer.....
 

alexis

Lid
Hoi Ronnie,

Inderdaad, systeem was helemaal leeg. Auto heeft vier dagen bij de dealer gestaan om te testen, maar nou is alles weer in orde.
 

alexis

Lid
Hoi Monteurtje,

Nee, helaas niet. Ik had de auto bij de lease maatschappij gebracht, en die weer bij de dealer, dus het is allemaal van horen zeggen.
 
Bovenaan Onderaan