Infiniti Q50 2.0T

sitechris

Donateur
Onze testauto deze week is de Infiniti Q50 2.0T. Met deze Q50 wil Infiniti een vuist kan maken tegen de BMW 3-serie, Audi A4 en Mercedes C-klasse. Gaat dit lukken?

http://driveaholic.nl/rijtest-infiniti-q50-2-0t/

IMG_4911-500x333.jpg

IMG_4890-500x333.jpg

IMG_4905-500x333.jpg
 

ertromp

Forumguru
Goede review! Wellicht nog bij de minpunten restwaarde?? Ik vraag me werkelijk af wat er van die €50.000,- over is na 3 jaar ten opzichte van een Audi of Mercedes. Ook een minpunt lijkt me het aantal dealers. Niet in iedere plaats zal zo'n Infiniti specialist zitten. Dus waar je onderhoud doen? Bij Nissan?
 

Bakkertje

Forumguru
Mooie review, de auto is totaal niet mijn smaak. Als ik het dashboard zie krijg ik spontaan tranen in m'n ogen. Het is net alsof men vanuit een verticale baan in het midden met daarin 2 schermen verder is gaan bouwen. Oh jee, we zijn wat knoppen vergeten, ach doe maar langs het clima schermpje dan. Oh enneeuh we moeten ook nog iets met de ventilatieroosters..
Om nog maar te zwijgen over de vormgeving van de klokken, maar goed ieder z'n ding.
Van buiten is het gedurfd, maar dat geldt eigenlijk wel voor alle infinity modellen. Je moet er van houden en in willen rijden.. Doe mij dan maar een mazda 6, die is dan toch echt een stuk fraaier imho.

Maar goed, de test gaat met name om de rijeigenschappen en ik geloof best dat dat dik voor mekaar is bij deze Infinity ;)
 

jonbongoofy

Forumguru
Goede review en in tegenstelling tot Bakkertje vind ik het een mooie auto. Helaas past de kinderwagen er niet in net zomin als het autostoeltje dus geen alternatief voor de superb :D
 

Blackokkie2

Forumguru
Leuke test, maar de conclusie is dus plat gezegd dat naast de besturing het Mercedesgehalte bagger is.(beetje aangezet)
 
Bovenaan Onderaan