Iemand ervaring met iPod in de Octi?

Potje

Actief lid
Ik laat binnenkort mijn nieuwe iPod video namelijk inbouwen. Ik ben wel benieuwd of iemand weet hoe dat eruit komt te zien. Gaat de iPod in een cradle zoals een PDA of mobiele of komt ie in het handschoenkastje zoals bij Mercedes?

Ben wel benieuwd.

Xal de dealer binnenkort bellen. Dan kunnen ze eraan beginnen. iPod is namelijk spliksplinternieuw en de cradle was nog niet beschikbaar.

/forum/images/graemlins/680.gif
 
Kijk even in de fotogalerij.

Daar heb ik een foto gezet van van iPod in een cradle icm icelink pro.

Werkt als een speer kan ik je zeggen.

Of er al een icelink is voor Ipod video ???

gr

Jan /forum/images/graemlins/xyxthumbs.gif
 

Dutch4x4

Senior Member
</font><blockquote><font class="small">Citaat:</font><hr />
Of er al een icelink is voor Ipod video ???


[/ QUOTE ]

Zo niet, dan zal het niet lang meer duren. Mooi, dan neem ik een zwarte. /forum/images/graemlins/xyxthumbs.gif
 

Potje

Actief lid
Geweldig heren!

Hebben jullie de iPod laten inbouwen door de Skoda dealer of bij een caraudio speciaalzaak? Ik laat alles bij de dealer inbouwen en ik ben benieuwd of deze cradle daar ook bij zit. Die is nu overigens (althans, dat heb ik begrepen) nog niet leverbaar voor de Videoversie.

Ik heb een coole zwarte.....
 
Ik heb het besteld bij de firma icepod en door de dealer laten inbouwen.

gr

Jan /forum/images/graemlins/xyxthumbs.gif
 

influenza

Nieuw lid
Ik hem hem door de dealer laten bestellen en inbouwen (150 euro voor kabel + cradle en 20 euro voor de mount), geen inbouwkosten overigens /forum/images/graemlins/smile.gif. Je kunt kiezen voor een cradle of een zonder crdle, zodat je hem in je handschoenenkastje zou kunnen leggen. Vind ik niet handig, aangezien de radio van de octavia geen id3 tags kan tonen.
 

Potje

Actief lid
Uiteraard met cradle dan. Wat is het merk van die cradle want dan kan ik eens opzoeken op hun website of ze al kunnen leveren voor de Video. Het is wel een beetje stil zo zonder MP3.
 

Potje

Actief lid
Hey!

Die link zocht ik! Ik kon die pagina maar niet vinden op de site van apple. Ik kwam steeds op de USAsite en daar kon ik helemaal niets mee.

Thnx!
 
Bij mij werkt het prima, maar ook mijn dochter heeft ontdekt dat haar Ipod Nano erop kan aangesloten worden!
En helaas staan er bij haar muziekjes op die niet echt mijn ding zijn!
Om ruzie (nouja) in het gezin te vermijden heb ik op haar Ipod een map staan die voor ons beiden te doen is!
Dus iedereen tevreden !!
 

MichielM

Nieuw lid
Vraagje, Helaas heeft alleen de Audience MP3 mogelijkheden en overweeg ik nu een Ipod. Ook mijn dealer gaf als mogelijke oplossing voor het gemis aan MP3 op de Stream de IPOD kabel.

Ik lees hier op het forum dat het hier gaat om de icelink van Dension. Na wat foto's te hebben gevonden, zie ik dat de icelink cradle op exact de zelfde plaats gemonteerd wordt als mijn huidige telefoon in zijn Brodit cradle.

Is het ook mogelijk om alleen de kabel te gebruiken van de icelink? Mogelijk kan ik dan de ipod ergens neerleggen of opbergen (bekerhouders, asbak)?


--------------------
Octavia II combi Elegance, 1.9 TDi, Black Magic
 

Potje

Actief lid
@Michiel:
Je kunt de iPod ook in het handschoenkastje opbergen. Je kunt de iPod vanaf de Stream bedienen namelijk. Ik heb even een vraagje uitstaan bij Dension maar het lijkt erop dat de Cradle nog niet past op de iPod G5 (of eigenlijk andersom natuurlijk). Er komt echter wel binnenkort een adaptertje.
 

Wiseguy

Actief lid
hmm... misschien dan toch maar een i-pod aanschaffen.... alhoewel, als ik nog een cradle op mijn dashboard bevestig, dan wordt het wel een hele bonte kermis.... heb inmiddels al een carkithouder en de houder voor mijn PDA op mijn dash zitten.... /forum/images/graemlins/grin.gif
 
Je kan de Ipod ook in de ruimte onder de armsteun bevestigen of links naast het stuur. Dan moet je wel het hoekje uit het afdekplaatje van verwarmingrooster halen, maar dan zit je wel meteen achter het dashboard en kan je mooi de kabel naar de radio trekken. (bij mij zit daar nu mijn PDA)
 

Frnk

Nieuw lid
Ik heb hem in combinatie met mijn telefoon op de steun zitten die door Skoda wordt geleverd. Ziet er erg fraai uit moet ik zeggen.
Heeft iemand van jullie ervaring met de bediening van de ipod in combinatie met de Nexus? Ik vraag me af hoe je het gemakkelijkst door je muziek heen kunt bladeren.....

---------------
Octavia II Combi 1.9TDI Elegance - Black Magic - Nexus Navigatie - Maxidot - Stream - iPod mini met ice&gt;Link Plus - Nokia carkit
 

Potje

Actief lid
</font><blockquote><font class="small">Citaat:</font><hr />
Ik heb hem in combinatie met mijn telefoon op de steun zitten die door Skoda wordt geleverd. Ziet er erg fraai uit moet ik zeggen.

[/ QUOTE ]

FOTOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
 
Zelf heb ik ook iPod met Dension Ice Plus maar dan in een Fabia met Symphony radio/CD werkt ook perfect. Gewoon te bedienen vanaf de radio. inbouw laten doen door specialist. Helaas mijn CD-wisselaar af fabriek op non actief moeten zetten, maar is het meer dan waard.
 
Bovenaan Onderaan