Hulp bij onderhoud..,

Jay Dudok

Nieuw lid
Wie weet er een betrouwbaar adres in de buurt van Zeeuws-vlaanderen of zeeland om mijn skoda felicia te repareren?! Hier in de buurt zit geen dealer van skoda dus voor reparaties valt het niet mee..,

Wie weet er wat?!

Groet Jay
 

Jay Dudok

Nieuw lid
Hoi Ik ben Jay!, En ben nieuw hier.., Ik wordt nu even geholpen door een maat van me met het internetwerk.., Ik ben al iets ouder en heb weinig met deze apparaten. Dus soms wat minder snel gereageerd als nu., Nu zitten we nog samen achter de PC. Ik zit vol vragen over de felica. Bouwjaar 1999, diesel, 74kW. Er mankeert nu aan dat er een nieuwe distributie en waterpomp en spanrollers onder moeten., Maar hier zitten weinig betrouwbare adressen om dat te laten doen. Liever een dealer of in ieder geval een kenner die mijn Skoda lief heeft als ik zelf. Auto rijdt nog hoor..., En ben best bereid een eindje te rijden.., Als het maar goed is in kwaliteit. Maar best natuurlijk een beetje in de buurt..

Fijn dat je zo snel reageert! Leuk kennis te maken! Het voelt zeer gastvrij!

Groet Jay!
 

Joske

Forumguru
Goed dat je zelf aangeeft dat je niet zo handig met pc's bent, bij deze zullen we je post maar als meet- en greet noteren ;) :D
 

Frank

Forumguru
Was er in Terneuzen geen skoda dealer? Waar ergens woon je? Er zitten hier een paar Vlamingen ook, misschien is dat dichter bij?
 

Frank

Forumguru
In Knokke is een VW dealer, maar die doet precies geen Skoda. In Brugge (st Andries) en Eeklo wel.
 

Jay Dudok

Nieuw lid
Hoi! Ik neem het even in de communicatie over.., ( Ik ben Wietse.., de maat van Jay) Hij is net weer naar huis., Hij is niet van de computergeneratie.., Dus ik help hem even.., Ik ben op de hoogte van zijn wensen en problemen. Vlaanderen is ook geen probleem lijkt me voor hem., Hij wil gewoon een betrouwbaar adres vinden. Hij heeft zelf best verstand van auto's.., maar wil graag goede onderdelen en iemand met kennis van skoda.., Zal fijn zijn als jullie iemand weten.., En Thanx voor de meet en greet op deze manier.., scheelt mij weer tijd.., Blijft mantelzorg he! :D
 

Jay Dudok

Nieuw lid
Hahaha! Nee Falcon.., Ik kom oorspronkelijk uit Utregt, en woon nu al een jaar of 9 in Groede.., Heb Jay ( De skoda man) hier leren kennen.,. Help hem met internet zaken enzo.., ( Hij is al in de 60 en weet er echt helemaal niks vanaf.! :facepalm:) Maar een goede vriend van me geworden.., En nu was dit zijn probleem..., zodoende dacht ik gewoon aan het Skodaforum! Maar ik heb hem net gebeld, en gezegd dat de wereld druk voor hem bezig is! Melse ging hij even proberen.., Die uit Eeklo zag het niet zo zitten zei hij me net.., Super dat er gelijk zoveel mensen meedenken.! En Goes is van hieruit hooguit een uurtje rijden.., Ik weet niet of die Melse een beetje goed aangeschreven staat?

Groet! Wietse! ( In naam van Jay Dan! :D)
 

Cordoba

Forumguru
Jay/Wietse welkom op het forum:bloemen:

Vagtechniek is geen dealer, maar levert goed werk maar zit vrij ver weg vanuit Groede, en de vraag is of ze met een Felicia niet net wat weinig ervaring hebben (nog geen echte VAG-motoren). Een goede specialist, ben je naar mijn mening wel beter af, dan bij de gemiddelde (Nederlandse) dealer: personeel dat daar loopt heeft vaak minder kennis van oude modellen zoals de Felicia, en je betaalt wel de hoofdprijs, en geen garantie dat het werk ook goed is van kwaliteit.

Melse als Seat-dealer heb ik minder goede ervaringen van gelezen. Overigens is naar mijn mening een voormalig Skoda-dealer, die dealerschap kwijt is, maar nog wel Skoda-specialist volgens mij een goede optie (ik weet niet of er een dergelijk adres in jullie regio is te vinden).
 

Jay Dudok

Nieuw lid
Cordoba!

Nou dit is net waar we ( of eigenlijk Jay!) :D naar zochten.., (( maar ik moet zeggen dat ik over zijn schouder mee kijk en hem wil beschermen voor de grote jongens die idd geen f@*K geven om kwaliteit en garantie)) idd beter een niet officiële dealer., maar iemand met gevoel voor auto's met het hart op de goede plaats.., Maar ik hoop hier met hem een adres te vinden die voor een passende prijs een goede service kan leveren.., De ervaring van een ieder op een forum maakt de groep rijk en wijs of niet?!:pieker:

Groet Wietse.. ( Zal Jay zo even doorbellen hoe we er voor staan!:thumbsup:)
 

Cordoba

Forumguru
Van Rijk heb ik zowel positieve als negatieve ervaringen gezien, misschien even kijken of je met google wat reviews tevoorschijn kunt halen.
 
Bovenaan Onderaan