Goede ervaring met Navigatie specialist Dn Brabander Zaltbommel

Paul61

Nieuw lid
Mijn Columbus uit 2010 kreeg kuren, startte nog wel op maar ging daarna constant aan-en-uit. Resetten en van de stroom loshalen hielp helaas niet. En een paar dagen later zat er al helemaal geen leven meer in. Op zoek naar een vervangend toestel kwam ik via Marktplaats uit bij Navigatie specialist Dn Brabander in Zaltbommel. Het telefonisch contact was prettig, op mijn verzoek wilde hij ‘m ook wel even voor me inbouwen. Was volgens hem hooguit 10 minuten werk, kwestie van plug-and-play.

Dat liep dus even anders. Het vervangend toestel uit 2010 zat er inderdaad zo in, maar er kwam geen geluid uit de speakers. Bleek dat ik een sound system in mijn Superb heb zitten. Geen probleem, kwestie van uitlezen en even koppelen zei hij, en ging zijn laptop halen. Maar wat hij ook probeerde, geen geluid. Ik zag de bui al hangen dat ik met lege handen weer huiswaarts kon keren. Maar uiteindelijk is het hem na ruim 3 kwartier toch gelukt met een Columbus uit 2012.

Ik heb er geen verstand van waarom het niet lukte, maar ik weet zeker dat menig andere verkoper er na een kwartier de brui aan had gegeven. Het inbouwen was immers een service die niet in de prijs zat inbegrepen. Maar dat was hem de eer te na, hij moest en zou dat ding aan de praat krijgen.

Bij het afrekenen heb ik aangeboden dat ik wel wat meer wilde betalen voor de meerprijs van de versie uit 2012 en al het werk dat hij eraan heeft gehad. Maar daar wilde hij, zelfs na enig aandringen van mijn kant, niet van weten.

Ik hoop niet dat het zover komt, maar mocht ik weer een Columbus nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn!
 

JeSko

Forumguru
Wauw das goeie service! Zo zie je maar, het bestaat nog, mensen met eer in hun werk en klantgerichtheid als troeven. :thumbsup:
 
Bovenaan Onderaan