Gasinjectoren vervangen

nakharry

Forumguru
Heeft iemand enig idee wat het zou moeten kosten (globaal) om gasinjectoren te vervangen van een Fabia Combi Sport 1.6 16V MPI..

Auto doet raar na het starten (schokt, stoot, bonkt en trekt niet op, maar als ik hem op benzine laat staan is het probleem weg. Eenmaal op weg i het probleem weg tot na de volgende dag dat je hem weer start.

E5 V-Power heeft niet geholpen, benzinefilter kan ik wel uitsluiten denk ik en ook de bobine(s)..

Koppelingsplaten zitten er na 236.000 km ook aan te komen, dus het wordt een lastige keuze of ik het allemaal nog de moeite waar vind.

O ja, ruitensproeier vloeistoftank ook nog gescheurd :banghead:
 

mwhite

Forumguru
Agin ja daar kwam ik vroeger regelmatig...
de benz laten afstellen daar...
toen had je vrijdagavond spreekuur haha
 

Cordoba

Forumguru
Doordat het probleem er alleen op gas was, was het overduidelijk gas-gerelateerd, maar dan heb je nog legio mogelijke oorzaken, zeker omdat veel zaken dubbel uitgevoerd zijn (een gas- en een benzinevariant). Mooi dat het voor de specialist zo snel duidelijk was wat de oorzaak was.
 

nakharry

Forumguru
Hij en zei dat deze motor nog wel een tijdje mee kon ... 1 van de betere motoren van VAG.. (1.6 16V MPI 77 KW 105 pk) Dus hoop dat het de investering nog waard was... zat eigenlijk al met een schuin oog naar een Citigo te kijken voor erbij i.p.v de Fabia..

Van de week het ruitensproeierreservoir nog even laten fixen door de beun.. (staat in bestelling) en dan hoop ik dat we alles voorlopig weer gehad hebben.. :sterretjes:
 

nakharry

Forumguru
Ja nu wel @EdK :deuk::maakmegek:

Voorlopig rijdt hij weer als een tierelier...

Hoop dat het ook meevalt met het ruitensproeierreservoir.. schijnt best een rotklus te zijn heb ik mij laten vertellen..
 

Tees

Donateur
En sinds het hier weer gezelliger geworden is, wil Harry natuurlijk helemaal niet meer weg ;)
 
Bovenaan Onderaan