Fabia l allerlei.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Volgens mij is de steek van O2 112, ipv 100 bij de O1, Steek van de Fabia is volgens http://www.gbshop.nl/shop/ (en dan wat doorklikken, rechtstreeks linken werkt niet) ook 100. Ik denk dus dat de gaten van de O2 velgen te ver uit elkaar zitten om ze vast te zetten.
 

Jpoers

Lid
hoedenplank bij mij, hatchback model, is gewoon van glasfiber achtige zooi (van de glasmatten met hars erop) , voor de rest geen andere materialen erin. toen ik hem kocht was een ophang punt gebroken, nieuwe van de dealer gehad, vandaar.
 

Fabia

† In Memoriam
Ben dus niet enige die alweer bezig is aan z'n tweede Fabia. Had eerst een Elegance en nu een Equipe Plus. Tot nu toe geen klachten al heb ik wel het idee dat er ergens een rammel zit, maar moet daar nog ff tijd voor maken om er serieus naar te zoeken. Vind trouwens de derde slag van de ruitenwisser erg handig, vaak moet je toch nog ff na wissen na het gebruik van de ruitenwisservloeistof.
 

superjef

Nieuw lid
Beste collega forumleden,

Binnen een week (eindelijk..)wordt mijn nieuwe fabia combi 1.9tdi geleverd. Nu heb ik tot nog toe alleen tweedehands gereden en ben ik niet bekend met het inrijden van een nieuwe wagen. Waarmoet ik rekening mee houden? (toerenaantal, snelheid enz) /forum/images/graemlins/crazy.gif
 

Berry

Senior Member
Je hoeft hem niet in de stand "ouwe wijven" in te rijden maar trek hem de eerste 1600 km niet tot het uiterste door,je zal merken dat naarmaten hij meer kilometers draait de motor soepeler zal gaan lopen en het brandstofgebruik zal dalen.
een diesel loopt pas echt lekker na zo'n 15000 km /forum/images/graemlins/1884.gif /forum/images/graemlins/2133.gif
 

MusicMacMike

Nieuw lid
Bij mij hetzelfde advies van de dealer: lekker los maken, geen mietje van je blok maken, niet boven de 3/4 toeren, eerst warm laten draaien, maar niet gaan gummen.
 
Woorden schieten tekort. Wordt net gebeld door de leasemaatschappij "Dinsdag 6 juni staat uw auto klaar bij ons, of vrijdag 2 juni, als u hem zelf ophaalt bij de dealer".

3x raden wat ik vrijdag ga doen /forum/images/graemlins/smile.gif

YEEEEEEAAAAAAAAAAAH /forum/images/graemlins/1761.gif
 
Met een grote glimlach naar de dealer?
/forum/images/graemlins/smile.gif /forum/images/graemlins/laugh.gif /forum/images/graemlins/grin.gif /forum/images/graemlins/baby012.gif /forum/images/graemlins/yeah.gif
 

EmTee

Lid
Heel veel plezier alvast, het rijden zal je zeker niet tegen gaan vallen!
Het blijft een zeer volwassen auto voor een kinderlijk lage prijs... /forum/images/graemlins/473.gif
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan