Fabia Equipe

Exciter

Administrator
LEUSDEN - Op basis van de Fabia Classic brengt Skoda twee actiemodellen. De tijdelijke versies gaan als Equipe en als Equipe Plus door het leven. Kenmerkend voor de speciale edities is de rijkere uitrusting tegen een gereduceerde meerprijs. Skoda levert de versies als hatchback en als Combi.

De extra aanduiding Equipe staat in het geval van de Fabia hatchback voor buitenspiegels in carrosseriekleur, centrale portiervergrendeling, elektrische bedienbare portierramen vóór, stootstrips, een halfautomatische airconditioning, sportstoelen en een met leder bekleed driespaaks stuurwiel, pookknop en handremgreep. De Combi is tevens uitgerust met dakrailing. De lijst extra’s van de Equipe Plus is langer. Hij heeft alle voorzieningen van de Equipe plus zijairbags, mistlampen vóór, 15 inch lichtmetalen wielen, vier extra luidsprekers, een in delen neerklapbare achterbank, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Skoda levert de Equipe met 1.2 12V (54 pk) en 1.4 16V (75 pk). Voor de Fabia Equipe Plus staan de 1.4 16V (101 pk), 1.4 TDi (75 pk) en 1.9 TDi (101 pk) op het programma. De prijslijst start bij € 13.600,-, wat volgens Skoda een prijsvoordeel inhoudt van € 1.170,-. De Equipe Plus is er vanaf € 16.100,-, precies € 1.980,- lager dan wanneer de extra’s afzonderlijk worden bijbesteld. Beide versies zijn vanaf eind juni leverbaar.

bron: de Telegraaf
 
Bovenaan Onderaan