Fabia Combi II Greenline update

Heb de Fabia nu al een tijdje en vond het wel tijd om even een update te geven. Heb in 2013 de Fabia gekocht zie eerste post hier: https://www.skodaforum.nl/forum/i/even-voorstellen-janno.19144/

Er staat inmiddels 257k op de teller en heb de volgende aanpassingen gedaan:

1. Achter hulpveren laten plaatsen omdat de trekhaak toch wel geregeld aan de grond liep, en ik wel vaak wat gewicht achterin de auto heb of aan de trekhaak.

2. EGR klep/koeler laten vervangen bij +/-160k na storing en kort daarna laten tunen en EGR klep weg laten schrijven bij VVT (met korting via skodaforum :thumbsup:) Rij sindsdien probleemloos en auto is toch net wat vlotter.
3. Sinds deze week een nieuwe radio gemonteerd met Android Auto :yeah:
https://www.aliexpress.com/item/Gre...492.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.51144c4dW9WY6T Eerste indruk is prima; PDC werkt (zou zelfs camera kunnen aansluiten), tijd en temperatuur wordt weergegeven en lijkt kwa look en groene verlichting OEM. Ben nog niet helemaal tevreden over het geluid, de radio klinkt prima maar Deezer via Android Auto klinkt wat schel, moet nog even de equalizer wat aanpassen.


Behalve EGR klep weinig problemen gehad, remschijven voor laten vervangen omdat ze wat krom waren, koelwater leiding en remleidingen laten vervangen omdat ze begonnen te roesten, verder alleen normaal onderhoud.

Nu nog aan het kijken om de verlichting te vervangen door LED maar wat CANBUS strubbelingen gehad met led stadslicht maar er is alweer wat nieuws onderweg vanuit China dus wordt vervolgd. Of als mensen hier al een goede oplossing hebben dan houd ik me aanbevolen, ook voor dimlicht.

Ben van plan de auto nog wel een poosje te rijden en om het leuk te houden ben ik de laatste tijd weer wat dingen aan het aanpassen aan de Fabia.
 

Bijlagen

  • Radio.jpg
    Radio.jpg
    187,9 KB · Weergaven: 37
Bovenaan Onderaan