De Waal in Tiel (net geopend)

Tones

Actief lid
Hoi,

Vanmiddag zijn we bij de pas geopende Skoda dealer de Waal in Tiel geweest. Deze zit 500 meter van de Waal Volkswagen verwijderd. Bij de Waal VW waren we 2 maanden terug al eens wezen kijken voor de polo bluemotion en de verkoper die ons daar toen te woord stond liepen we bij de Waal Skoda tegen het lijf. Hij herkende ons nog van de vorige keer en drukte ons gelijk de sleutels van de Fabia GL in de hand voor een proefrit. Zonder dat we erom moesten vragen! Verder was het een feestelijk ontvangst, omdat hij net geopend was. We kregen taart, drinken en we konden zelfs friet en frikandellen krijgen bij de friettent die voor de feestelijke opening voor de deur stond gestationeerd.

Afijn, na vele malen alleen kijken gingen we dus nu een proefrit maken. We vonden de wagen perfect rijden en als je wil kan hij ook heel snel optrekken maar daar koop je hem natuurlijk niet voor. Verder was het heerlijk stil in de wagen.

De verkoper kwam net als de keer dat we hem bij VW spraken, heel erg sympathiek over. Net als het overige personeel. Als we door de knieën gaan, kopen wij hem beslist hier!

Als aandenken kregen we bij vertrek een groen Skoda boodschappenkratje mee :)
 
Bovenaan Onderaan