Climatronic werkt niet.

Topic in 'Octavia IV' gestart door Aäron van den Boorn, 17-02-2021.

  1. Beste forum leden.

    Vanmorgen start ik de auto en waren de keuze opties van clima tronic niet te kiezen in het touche screen. Kan de fysieke knop wel indrukken maar dan krijg ik in het opvolgende menu geen keuzes / instellingen te zien.

    Wie heeft dit alleens gehad en heeft de gouden oplossing.
     

  2. Contact uit, deur open en contact weer aan. Werkte bij mij toen ik de knoppen van climax en drivemode niet kon bedienen. Het blijft software, een kleine reset is vaak de oplossing
     
    Aäron van den Boorn vindt dit leuk.
  3. Bedankt CTI driver. Heeft gewerkt. Als het aan blijft houden dan stop ik gewoon eens bij de dealer. Maar voor nu werkt de koets weer zoals gewenst!
     
  4. harry123

    harry123 Lid

    [Q
    Een paar weken terug had ik hetzelfde probleem. Dat was toen over na een paar keer herstarten. Vandaag had ik het wederom, en nu twee keer. (Dus het werkte, viel uit, tweede rit werkte het weer en viel daarna uit.) Komende week staat de auto bij de dealer voor twee terugroepacties en ik hoop dat ook dit probleem dan opgelost wordt...
     
    Last edited by a moderator: 23-02-2021
  5. GNe

    GNe Nieuw lid

    Ik heb mijn O4 een week en heb het ontbreken van de climatronic instellingen al 2 keer gehad. Ik heb dit onder het rijden kunnen oplossen door de aan/uit knop van het infosysteem ingedrukt te blijven houden totdat het systeem wordt uitgeschakeld. Daarna het infosysteem inschakelen en de climatronic was weer te bedienen.
     
    harry123 vindt dit leuk.
  6. jesper

    jesper Nieuw lid

    Mijn Octavia heeft hetzelfde probleem. Heeft al een aantal dagen bij de dealer gestaan en inmiddels is het display ook al vervangen. Het probleem blijft en de dealer is hard op zoek naar een oplossing.

    Zodra ik het systeem niet meer kan bedienen stelt de auto de temperatuur soms hoog in of gaat de stoelverwarming in de hoogste stand. Hoop dat t snel opgelost wordt.
     
  7. Mayen68

    Mayen68 Lid

    Ik had vanavond t zelfde probleem. Morgenochtend maar eens de genoemde oplossingen uitproberen :jaja:
     
    jesper vindt dit leuk.
  8. Mayen68

    Mayen68 Lid

    Nou ja, vanmorgen dus geen probleem, scherm was gewoon in orde en cclima was normaal te bedienen
     
  9. jesper

    jesper Nieuw lid

    Heb er soms weken geen last van en dan ineens vaker op een dag. Even afkloppen. Gaat nu goed
     
  10. herby1

    herby1 Lid

    jesper vindt dit leuk.
  11. Boely

    Boely Nieuw lid

    Ik hier exact hetzelfde probleem met mijn octavia heel erg vervelend...
    Ik zal volgende week naar de dealer even horen wat ze eraan kunnen doen

    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk
     

Deel deze pagina