Citigo kopen uit Duitsland kilomterstand check

Topic in 'Citigo' gestart door Yves1976, 18-10-2019.

 1. Yves1976

  Yves1976 Nieuw lid

  Weet er toevallig iemand als ik een citigo in Duitsland koop, of er een mogelijkheid is dat ze kunnen nakijken of de kilometerstand niet is teruggedraaid, via uitlezen van ecu of sleutel?
  Alvast bedankt
   

 2. ertromp

  ertromp Forumguru Donateur

  Uitlezen via ECU dus een VCDS of VCP systeem mee
   
 3. hemi24

  hemi24 Forumguru

  Zijn ze daar zoveel goedkoper dan?
   
 4. Yves1976

  Yves1976 Nieuw lid

  Dus teruggedraaide kilometerstand kan uitgelezen worden via ecu met vcds?
  Volgens garage zou dat niet te zien zijn via ecu maar eventueel sleutel uitlezen, gaat dat hij de citigo?
   
 5. Cordoba

  Cordoba Forumguru

  De jongste bouwjaren hebben ook een digitaal serviceboekje dat voor iedere dealer, en ik dacht zelfs iedere garage is in te zien, dus op die manier kun je ook een aardige indruk krijgen of de km-stand klopt. Volgens mij heb je wel het kenteken of chassisnr. (VIN) nodig om dat in te kunnen zien.
   
 6. SteGo

  SteGo Forumguru Donateur

  Niet alleen de jongste Citigo's hebben een digitaal serviceboekje, mijn Citigo die ook uit Duitsland is geimporteerd is van 2014 en die heeft het ook. De Skoda-dealer in Zwolle kon op basis van het chassisnummer inzien welk onderhoud er in Duitsland was uitgevoerd bij welke kilometerstand en datum.
  Dat werkt natuurlijk net wat minder mooi dan een NAP-rapport, maar kan desondanks inderdaad een aardige indruk geven. :jaja:
   
 7. Niels83

  Niels83 Forumguru

  vanaf 2015 is dat digitale boekje standaard. daarvoor, 2014, zat het in NL alleen in de drive (geloof ik). waarschijnlijk heb jij dus die uitvoering, mogelijk met een anderenaam.
   

Deel deze pagina