BMW F31 LCI 320i M-Sport Shadowline

MaxN

Donateur
Na een lange tijd rondkijken en de laatste maanden ook steeds gerichter zoeken gisteren de O3C RS TDI achtergelaten voor een BMW 320i Touring.
Helemaal niet de bedoeling om een BMW te kopen, maar deze konden we niet laten staan.
Op zaterdag bij een Passat gekeken, waar diverse onderdelen letterlijk af vielen toen we even alles open deden wat open kan in de auto. Nadat we thuis weer een kop koffie gedronken hadden liet ik deze 3-serie aan mijn vriendin zien, die zei direct: "Waarom heb je dit niet eerder laten zien?" Na de koffie snel wezen kijken en eigenlijk alle twee zeer positief verrast door de BMW, zeker niet alleen door de kleur en de uitvoering, maar alles was boven verwachting. Na het kijken een paar dagen goed nagedacht en woensdag een proefrit gemaakt in de BMW, ook dit viel hoe raar ook, zeker niet tegen. Comfort boven verwachting, dat met een sportonderstel en breedset onder de auto.

Veel praatjes, maar nog geen eigen plaatjes van de auto, dus eerst een paar van de dealer waar de auto gekocht is.
full

full

full

full
 

MaxN

Donateur
Ja, is een NL-auto, tot nu ook altijd onderhouden door de BMW-dealer.
Zelf nog in twijfel of wij dat wel of niet gaan doen.
 

leon-cupra

Forumguru
Proficiat met de Beemer. Ga je heel veel plezier van hebben, zeker met die achterwielaandrijving. Jouw Octavia ga je snel vergeten ;)

Wel even voor de winter een wintersetje regelen. Enige nadeel van achterwielaandrijving … bij vriesweer/sneeuw geraak je anders niet weg.

@hemi24 bij bmw heb je nog heel veel onafhankelijke garages gespecialiseerd in het merk. Meestal dan ook nog eens mensen die gepassioneerd zijn door het merk. Dus snap Max zijn twijfel wel, want dergelijke bedrijven bieden meestal een betere service, hebben lagere facturen en meer kennis van het merk dan een officiële dealer … enkel bij herverkoop … onderhouden bij een dealer heeft bij veel kopers een streepje voor.
 

Skodarno

Senior Member
Mooi rood is niet lelijk! Lekkere uitvoering zo. Geen automatisch inklapbare spiegels zo te zien, zou standaard moeten zijn.
 
  • Leuk
Waarderingen: MaxN

Bakkertje

Forumguru
Mooi ding hoor, fijne auto ook, heb hem zelf als voorloper gereden voor een paar maanden totdat de Touran kwam.
Veel veilige km-ers gewenst!
 

eriktv

Forumguru
Mooie auto! Veel Freude am Fahren gewenst! Komt van een goed adres hier vlak om de hoek zie ik :D
 
  • Leuk
Waarderingen: MaxN

MaxN

Donateur
Hier iemand een idee hoe ik de torx in het midden los ga krijgen? Lijkt opgevuld te zijn.
86-AC98-F7-5-D9-A-40-C3-B330-3134-B7969-D5-B.jpg
 

MaxN

Donateur
@Peter-036 ben er inmiddels achter dat het onderdeel van de BMW Security Kit is. Alle schroeven op diefstal gevoelige onderdelen zitten hier mee vast. Zijn verlijmd in de kop. Dus niet eruit te halen.
Zoals @Skodarno al zegt moeten deze kopjes uitgeboord worden, dan schijnen ze er wel uit te kunnen.
 

MaxN

Donateur
Ik ga nog contact zoeken met de BMW dealer in de buurt, of zij het "betaalbaar" kunnen doen, anders idd een setje kopen zoals @eriktv aangeeft.
 

MaxN

Donateur
@leon-cupra nee de navi pro zit er al in, alleen geen wifi antenne. Apple Carplay werkt nu alleen als de telefoon recht onder de "radio" ligt.
Met de antenne maakt het niet meer uit waar de telefoon zich in de auto bevindt. Kan de telefoon gewoon in de jas blijven of eventueel aan de lader in de middenarmsteun.
 
Bovenaan Onderaan