Binnenverlichting doet vreemd

SuperBeeb

Forumguru
Gisteren tijdens t rijden lampje achterin aangezet (door m'n zoon, zulke lange armen heb ik niet ;) ), en later weer uit. Daarna deed de rest van de binnenverlichting het niet meer bij uitstappen. Nog geen tijd gehad om te checken, maar iemand alvast een idee?
 

Joske

Forumguru
staat de schakelaar bij de verlichting boven je hoofd nog correct? Werkt deze ook nog als je deze manueel op "on" zet?

en anders zekering 15 controleren, dat is de zekering van het "Regelapparaat boordnet - binnenverlichting, verlichting dashboardkastje, verlichting bagageruimte".
Als er nog iets werkt van deze verlichting is het, uiteraard, de zekering niet.

S97-8201.png
 

SuperBeeb

Forumguru
Het gekke was dat het lampje rechtsachter (dat dus aan was gezet, en daarna weer op de middenstand), als enige brandt als je het contact uitzet/deur opent. Andere schakelaars heb ik niet aangeraakt.
Zal binnenkort wel eens kijken, momenteel beetje druk met werk en zorgtaken.
 

SuperBeeb

Forumguru
Vanavond weer gereden, nog steeds donker binnen. Weer geen tijd om goed te kijken, veel te druk met m'n problemen hier te melden ;)
 

SuperBeeb

Forumguru
OPGELOST!
Zoonlief had kennelijk niet alleen zijn eigen lampje aangezet, maar ook de andere lampjes geprobeerd. Linksachter en voor stonden ze uit... Druif :tegek:
Zag wel dat er in een lampje voor een dood vliegje zat. Zijn die lampjes makkelijk open te krijgen? Handleiding verwijst natuurlijk weer naar de dealer. Gaat om rond lampje in dakhemel voor.
 
Bovenaan Onderaan