akoestisch signaal

Rembrandt

Nieuw lid
Wij hebben in mei 2004 een nieuwe Skoda Octavia Combi gekocht bij een dealer in terneuzen,met een VDO dayton Car Multimedia System,bij aflevering stak het apparaat ongeveer 1,5 cm uit de inbouwslede,dat is normaal zei men bij een skoda,heb hem naderhand maar zelf gemonteerd,en een antenneversterker geplaatst aangezien deze ook was vergeten,het vertrouwen bij deze zogenaamde dealer is nu echter helemaal weg,aangezien men het akoestisch signaal wat defect is niet weet waar dit zit, als men het bestuurdersportier opent en de contactsleutel er uit heeft getrokken als het stadslicht nog brandt,kan zitten in de zg;boordcomputer of de deur of het zoemertje zelf,zeggen ze zal wel een paar uren zoeken zijn,heb een workshop Manuel Haynes gekocht,daarin staat wel een zoemertje in het instrument cluster h1 met 7 stekkers doch waar dat ding zit staat er niet bij,weet iemand dit wel zitten Groetjes Rembrandt.
 

Tallguy

Forumguru
[moderatorbreak]
Ik heb je posting maar eens opnieuw geschreven want het was echt diep diep triest. Een groot lang verhaal wat zo los aan elkaar hing als zand!

Sorry hoor, maar ook dit forum heeft regels :regels: en één van de regels is dat je fatsoenlijk je vragen post en dat houdt ook in dat je het begrijpbaar en in fatsoenlijk Nederlands (met interpunctie etc) post.

Forumregels knipje:
Spelling & Schrijfstijl

We verwachten van onze members dat ze letten op hun spelling en schrijfstijl. Iedereen heeft Nederlandse les gehad op school. Maak volledige zinnen en zorg voor voldoende structuur en interpunctie in je tekst. Als anderen moeten raden wat je bedoelt of als je reacties vrijwel onleesbaar zijn, levert dat alleen maar discussies op waar niemand iets mee opschiet.
http://www.skodaforum.nl/board/showthread.php?t=5372

Volgende keer krijg je een PM als het weer gebeurd. Ik heb al veel meegemaakt op forums (hier ook) maar dit...tsjongejonge zeg
:407: [/moderatorbreak]

Goed: Wat Rembrandt wilde vragen is dit:

Wij hebben in mei 2004 een nieuwe Skoda Octavia Combi gekocht bij een dealer in Terneuzen met een VDO dayton Car Multimedia System. Bij aflevering stak het apparaat ongeveer 1,5 cm uit de inbouwslede. "Dat is normaal" zei men bij Skoda. Heb hem naderhand maar zelf gemonteerd en een antenneversterker geplaatst aangezien deze ook was vergeten.

Het vertrouwen bij deze zogenaamde dealer is nu echter helemaal weg aangezien men het akoestisch signaal (wat defect is) niet weet te vinden. Ik bedoel met het akoestisch signaal het openen van de bestuurdersportier met de contactsleutel eruit getrokken terwijl het stadslicht nog brand. "Het kan zitten in de boordcomputer of de deur of het zoemertje zelf" zeggen ze "zal wel een paar uren zoeken zijn".

Heb een workshop Manuel Haynes gekocht; daarin staat wel een zoemertje in het instrument cluster H1 met 7 stekkers maar.... waar dat ding zit staat er niet bij...weet iemand dit wel zitten?

Groetjes Rembrandt.
 

purk

Senior Member
Deze zit in het instrumentenpaneel en is niet los te verkrijgen, Je komt dus aan een nieuw instrumentenpaneel als deze defect is.

Ik denk zelf eerder aan de stekker van de radio, het kan zijn dat de plussen ( cont + en + vanaf contactslot) verkeerd om zit, waardoor je dit probleem kunt krijgen.

Maar het kan ook aan het portierslot liggen, brand jou binnen verlichting wel als je de portieren open doet?

succes.
 
Bovenaan Onderaan