18-4-2010 RaceWars @ Circuit Zolder (be)

darkprojectx

Forumguru
Misschien leuk voor de tuners/stylers onder ons,
of om gewoon eens lekker een dagje eruit te zijn ;)

website-enter.png


http://www.racewars.be/race wars info.html

Het is een beetje een karige site..

Maar het event is zeker een aanrader!!

Race Wars is op zondag 18 april aan zijn zevende editie toe op het circuit van Zolder. Op dit grootste openlucht tuning-evenement in de Benelux krijgen de bezoekers zoals steeds de kans om te genieten van verschillende shows, stunts, shopvillage en niet minder dan 3000 getunde wagens.
Speciaal voor deze editie zal er een mega stuntshow te zien zijn. Op zone paddock 5 laten 15 Europese toppiloten zien wat ze waard zijn in een NON STOP stuntshow met verschillende bikes & cars. De allerbeste driftpiloten zijn aanwezig, Zij scheuren door bochten en laten de knapste shows zien. Let’s do it fast and furious....
Wagens vanuit verschillende landen van Europa komen op 18 april naar Zolder om plaats te nemen op het prachtige circuit. Net zoals de voorbijgaande jaren behalen enkel de 100 mooiste wagens een plekje in de ‘Circle of Gold’.

Ik ben er zelf al een paar jaar geweest, en iedere keer is het nog super om er heen te gaan! Gezellige sfeer, autos uit allerlei klassen (van opel kadett tot mercedes)

meer info op de site!
 

darkprojectx

Forumguru
ik ga er ook heen met wat vrienden, de skoda blijft thuis aangezien hij nu niet echt zn "moment of gold" heeft.
Lekker ff een dagje eruit met de jongens, autos kijken, hopelijk ideeen opdoen, en vooral fotos maken :D
 
Bovenaan Onderaan