levertijden octavia lijken terug te lopen

richyk

Actief lid
@HendrikRS, heb nog niks gehoord maar ik denk dat ie wel ergens bij PON op het terrein staat. Woensdag kreeg ik te horen dat hij onderweg was naar NL dus zal hij nu wel ergens staan en hoop ik volgende week wat meer te horen !

Als ie dan eenmaal bij de dealer staat moet ik nog een dagje heen om van alles in te bouwen samen met de "specialist"van de dealer ! Er komt een MFD2-DVD navigatiesysteem in, een Parrot Carkit en Phatbox HDD Mp3-systeem. Verder komt er een set Apex verlagingsveren onder en worden de remmen vervangen door Formel schijven en Ferrodo blokken en worden de roofrails vervangen door alu exemplaren.

Gechipt wordt hi/zij ook maar waarschijnlijk pas in september aangezien ik het in combinatie doe met een uitlaatlijn van Milltek en deze is voor de RS waarschijnlijk pas beschikbaar in augustus.

Als ik het allemaal teruglees rij ik over twee maanden wel een keer /forum/images/graemlins/winkie.gif
 

Pipo

Nieuw lid
Deze week wederom een nieuwe Octavia besteld. Dit word de 4de in 1 jaar tijd........ :\ De eerste is gestolen, daarna wegens werkgeververanderingen steeds een nieuwe moeten bestellen.

Ik hoop van harte dat de levertijd niet zo lang duurt als de afgelopen keren. Want 3 maanden wachten op de Octavia 2.0 TDI heb ik niet echt veel zin in.
 

Pim

Lid
Ach, je maakt wel een hoop opvolgers gelukkig die, na eerst te zijn teleurgesteld dat ze zelf geen nieuwe auto mogen uitkiezen maar er een over moeten nemen van iemand die net is vertrokken, direct zonder levertijd en nauwelijks ingereden een mooie Octavia op hun stoep krijgen geworpen.
 
Hoi,

Mijn wachttijdervaringen ( leuk scrabble woord /forum/images/graemlins/1761.gif ) tot nu toe bij bestelling van mn O2 Combi Business Edition :
- Einde week 23 besteld
- Prognose productie week 29
- Prognose aflevering week 31
( en kilometers op de franse autobaan vreten vanaf week 34 /forum/images/graemlins/xyxthumbs.gif )

Zodra er meer nieuws is zal ik het jullie laten weten ...
 

Pipo

Nieuw lid
Dat weet ik wel zeker! Werkgever wilde niet dat ik de auto meenam naar mijn nieuwe werkgever.

En de autodieven vonden de auto na een maand niet meer leuk en hebben deze in de fik gezet.......

Dus ik ben het echt zat, en wil nu gewoon mijn Octavia!!
 
Same here,

O2 Combi Business Edition, Graphite Gray etc.
Besteld begin week 23,
prognose productie week 29
prognose levering week 31

Het is dus aftellen.
 

JinxRS

Lid
Ik kan dit inderdaad bevestigen.
Ik kreeg vandaag een brief dat mijn RS 2 weken eerder geleverd zal worden. Dat betekent in mijn geval dus volgende week vrijdag.

Ik ben benieuwd !
 
De mijne is besteld 26 Mei. Toen zei de dealer eerste week van augustus levering. Onze O2 is gefabriceerd op 12 juli. De dealer wist mij vorige week te melden dat de wagen al bij de invoerder staat maar dat de levering nog één of twee weken kan duren. De transporteurs hadden namelijk verlof tot en met vorige week. Wanneer onze O2 geleverd wordt hangt nu letterlijk af van de hoeveelste hij in de rij staat bij d'Ieteren (invoerder) Uiteindelijk toch een tien à elf weken wachten in totaal dus. Hopelijk loont het!
 

tim

Lid
5 Augustus besteld en de verwachte levertijd 12-14 weken.. Nog heel wat af te tellen dus
frown.gif
 
Vandaag telefoon gehad: onze O2 staat bij de dealer maar met het verlengde WE van 15 Aug en het grote aantal af te leveren wagens (zij doen Audi VW en Skoda)kunnen we hem pas ophalen 17 Aug. Wij hebben een afspraak om 11.00. Eindelijk!!!
 

cpMike

Nieuw lid
IK heb ook een O2 besteld. Volgens de dealer wordt de auto deze week geproduceerd in de fabriek. Het kan dan volgens de verkoper tussen de 1 en 14 dagen duren voordat de auto bij hun is. Klopt dit volgens jullie ervaringen?
 
Yep
de onze zou ook twee weken na productie bij de dealer geweest zijn, moesten de transporteurs geen groot verlof genomen hebben. Het wachten is lang maar het loont zich zeker.
 
Mijn O2 21 juni besteld. (zwarte Elegance 1.9tdi - Company fleet pack - nog wat prullen hier en daar)
Dealer (Delorge St-Truiden) heeft gebeld dat hij 1 september geboren is, nu nog paar weekjes wachten tot hij voor mijn deur staat
(leasebak dus wachten op die papierwinkel komt er ook nog bij
407.gif
)

Dat wachten begint stilaan tegen te vallen
winkie.gif
 

ilske

Nieuw lid
Onze Octavia is besteld op 13 juli, en zou volgens de dealer (in Belgiê) afgeleverd worden half september. Als ik de vorige reakties lees ben ik bang dat ik daar nog een paar weekjes ga moeten bijtellen...
frown.gif
 

___RC___

Nieuw lid
Mijn wagen is op 7 juli daadwerkelijk besteld (na 3 weken papiergeschuif en vertraging tussen werkgever en leasemij):(

Eind vorige week gaven ze aan dat ie gebouwd was en dat het nog 2 weken zou kunnen duren voor hij bij de dealer werd afgeleverd. uhu, yeah right, later hoorde ik dat ze onderbemand waren en het erg druk hadden, want..

Gisteren was hij er echter al en helaas voor hen reed ik net langs en zag hem staan!
laugh.gif


Verkoper wou hem net verplaatsen naar de achterkant van het pand.

Meteen nog even gaan praten dus, 15 juli mag ik hem ophalen.

das dus een kleine 9 weken voor ie bij de dealer stond, en 10 weken voor ik erin mag rijden. Gezien het feit dat de fabriek in augustus 2 weken plat lag best rap nog dus
smile.gif
 

ilske

Nieuw lid
</font><blockquote><font class="small">Citaat: ___RC___</font><hr />

Mijn wagen is op 7 juli daadwerkelijk besteld (na 3 weken papiergeschuif en vertraging tussen werkgever en leasemij):(
...
Meteen nog even gaan praten dus, 15 juli mag ik hem ophalen.


[/ QUOTE ]

Het zal 15 september zijn waarschijnlijk?...
wink.gif

Inderdaad pech voor je dealer dat hem al zag staan he!
 

ilske

Nieuw lid
</font><blockquote><font class="small">Citaat: ilske</font><hr />

Onze Octavia is besteld op 13 juli, en zou volgens de dealer (in Belgiê) afgeleverd worden half september. Als ik de vorige reakties lees ben ik bang dat ik daar nog een paar weekjes ga moeten bijtellen...
frown.gif


[/ QUOTE ]

Gisteren gebeld met de dealer: de auto is vorige week 'geboren' en wordt eind deze week of begin volgende week bij de dealer verwacht.
1761.gif

Weet iemand of de speakerset met 8 speakers eigenlijk al in de fabriek wordt ingebouwd? Of gebeurt dat bij de dealer? Zou weer schelen in tijd, want dan moet de dealer enkel nog de mp3-radio inbouwen...
 
Bovenaan Onderaan