Nuttige VCDS codes site alle vag modellen

EdK

Forumguru
Diegene die het hier weet zal als hij het leest wel reageren neem ik aan.
Maar zo niet en je hebt het werkend uiteindelijk zijn wij allen uiteraard wel benieuwd in deze.

En gaat het geheel niet op met de VAG producten, kijk dan eens bij Zenec navigatie die rdelijk tot zeer goed geintregeerd zijn met VAG wagens en zover ik weet wel met TV in wagen overweg kunnen.

In Tilburg zit een goede winkel die ook veel kennis heeft mbt de Zenec navi/audio systemen
 

CDK

Forumguru
Op een Columbus kan het sowieso, die zou ik dan ook maar nemen als ik jou was, want dat scherm is ook een maatje groter ;) Ik heb op mijn Columbus (oude type) ook TV, af fabriek, maar kan ook met een aftermarket oplossing
 
@Corné de Kluijver , goed om te horen. Maar je geeft al aan dat het een wat ouder type is. Het type hiervoor dus.
Ik heb geen idee of er wat veranderd is. Heb jij nog een aparte kabel moeten kopen om de tv aan te sluiten?
 

CDK

Forumguru
Mijn Columbus is m'n TV Ik heb daar niets aan hoeven doen, er zijn typen Columbus met én er zijn typen zonder TV tuner, met de standaard TV tuner zijn alleen zenders van de publieke omroep en regionale zenders te ontvangen. Wil je net zoals thuis alle zenders kunnen bekijken heb je een andere tuner en interface nodig, kosten daarvan €575,- bij de dealer. Ik heb nooit geïnformeerd bij een Navigatie specialist, maar ik verwacht dat het wel goedkoper moet kunnen.
 
Hallo Corné, is het dan niet mogelijk om een Digitenne kaart er in te doen bij jou? dus je hebt alleen de free to air zenders?
En tv tuner voor de auto heb ik al. Daar kan ook gewoon een Digitenne kaart in en heb ik alle zenders.
Maar dan moet er wel de mogelijkheid zijn om de aan te sluiten. Als ik een andere interface nodig heb, en kan hem daar op aansluiten is het ook prima. Als ik er nog een ruim 500 op moet gaan toeleggen, is me dat een beetje te veel. Maar ik kom steeds verder op weg met jullie en dank jullie alvast voor het mee denken en als ik meer ontdek laat ik het uiteraard hier weten.

Top mannen ( vrouwen?) wens je alvast een goed weekend!
 

CDK

Forumguru
@scherrenburg, ik heb alleen free to air zenders idd en kan geen digitenne kaard gebruiken, jij zou normaal gesproken alleen een andere interface nodig hebben, waarop je dan je eigen tuner op aan kan sluiten, voor de interface hebben ze mij vorig jaar bij de dealer een prijs voor opgegeven van €250,- maar ook dat zal elders vast goedkoper kunnen ;)
Jij ook een fijn weekend!
 

CDK

Forumguru
bij Rijnwoud in Rotterdam hebben ze iemand die ze speciaal inhuren voor dit soort klusjes, ik zal eens kijken of ik z'n telefoonnummer nog heb, indien ja zal ik je een privébericht sturen.
 

Antera

Donateur
Mij is helaas ook nog niet bekend hoe er eventueel TV module werkend gemaakt kan worden. Wel weet ik dat er via een Media adapter via Iphone,Ipad enz wel media afgespeelt kan worden na vrijgave. Je kan dan vermoedelijk via een externe input de tv module aansluiten als die er is en zo deze functie activeren. Dat lijkt mij de meest logische manier. Helaas nog geen ervaring verder ermee
 

Borrie1973

Actief lid
Heb deze topic een beetje zitten doorlezen en heb een start gemaakt met MIJN verlanglijst voor mijn Octavia O3 EBL.
- vrijschakeling DVD van de columbus
- sfeerverlichting voeten (moet je wel lampjes hebben :( )
- kantelfunctie rechter spiegel
- snelwegverlichting aanpassing
- Needle sweep (lukte niet meer bij de dealer)
- knipperlichten noodstop
- comfortlicht richting de 5 keer
- ..liter tot volle tank
- na wissen voor/achterruit (mits al niet aanwezig!)
- Verkeerstekens herkenning
- accustatus
- DRL uit met aangetrokken handrem
- Afstand tot stoeprand aanpassen
- CH/LH via de mistlampen
- Ventilatorstand zichtbaar wanneer climat in auto stand staat
en andere leuke dingen die ik nog vergeten ben.

Ik heb mijn octavia nu een week en vind hem super. Ik hoop dat ik deze aanpassingen bij mijn auto mogelijk zijn. Ik heb al een heleboel wat hier in de topic besproken is maar dit zou nog wel te wensen zijn. Helaas zit de ACC er niet op, want volgens mij is dat zeker een superoptie!
Heb Antera al een Whatsappje gestuurd voor vervolginfo dus ben benieuwd.
 
Laatst bewerkt:

Borrie1973

Actief lid
heb wel de wens van voetenverlichting, maar hoe kan ik controleren dat er al verlichting zit zodat het geactiveerd kan worden.
 

Borrie1973

Actief lid
Hmmm, :( het is donker daar beneden. Had stiekem gehoopt dat als je de voetenverlichting activeerde er opeens licht onder mijn dashboard vandaan kwam.
 

EdK

Forumguru
Enne vergeet de draden niet die naar dat lampie moeten liggen anders gebeurt er nog niets
 
Bovenaan Onderaan