Hai hai...

Erik

Lid
Nou, ik zit al een hele dag hier op het forum, maar voel me nog niet helemaal thuis, aangezien iedereen zich voorgesteld heeft en ikke niet /forum/images/graemlins/blush.gif hahaha.

Ik ben Erik, kom uit Rotterdam, studeer HTS Autotechniek in Arnhem. Heb ook de Tsjechische nationaliteit, dus vandaar toch een beetje mijn voorliefde voor Skoda. /forum/images/graemlins/grin.gif

De eerste auto waar ik ooit in reedt, toen ik 14 was, was een witte 105 van m'n oom, die m'n vader had geleent van hem haha, zal ik nooit vergeten.

M'n moeder heeft een Felicia van '95, met nog geen 40.000 km op de teller! Ik heb hier een tijdje in gereden, het een en ander veranderd, en toen gelijk maar goed. Nieuwe banden nodig, 185 breed op de 13 inchers, beetje moeilijke maat om nog aan te komen. Soita sporteinddemper toen de uitlaat aan vervanging toe was. Embleemloze sportgrille, achterspoiler met 3e remlicht die ik er al 4 jaar op moet zetten, mistlampen, CV op afstand, middenconsole en dat soort leuke kleinigheidjes, ow ja, nog zo'n boordcomputertje... Zo is het al met al een leuk, strak bakkie geworden, alleen moetie snel eens heel goed gepoetst worden, hij hoort nm rood te zijn hahaha.

Heb momenteel zelf iets anders dan een Skoda, maar das toch niet zo erg? /forum/images/graemlins/grin.gif

Vind het toppie dat er een Skodaforum is, en zal hier dan ook wel geregeld te vinden zijn.

Groetjes Erik.
 

Exciter

Administrator
Wanneer ruil je eindelijk je Corsa in? /forum/images/graemlins/grin.gif /forum/images/graemlins/grin.gif /forum/images/graemlins/grin.gif

Hey, welkom hier, vriend.
 
Bovenaan Onderaan