Status
Niet open voor verdere reacties.

JeSko

Forumguru
Schitterend @Goofy@5E , mooie symboliek erachter, dit filmpje heb ikzelf ook al meermaals bekeken, kippenvel telkens weer en wat een schitterende Superb rijd die kerel:dankje:
 

leon-cupra

Forumguru
laatste designs vind ik persoonlijk niet echt knap. Te druk, weinig samenhang. De voorgaande zijn knapper.

@Goofy@5E mijn heeft ongeveer 20 jaar geleden ooit op het punt gestaan een 993 te kopen. De toenmalige eigenaar was verlamd aan de benen. Zijn 993 was ook volledig aangepast zodat hij ermee kon rijden(remmen/gas geven aan het stuur).
Op mijn vorig werk hadden we ook een aantal klanten die gespecialiseerd waren in het aanpassen van wagens voor gehandicapten. Tot zelfs een liftsysteem om de persoon in de stoel te hijsen.
 

JeSko

Forumguru
Mijn front is door de zwarte sproeierkapjes al wat dikker, maar setje booskijkers Kan de auto best gebruiken, alleen lastig te vinden in de juiste kleur. De pre fl had dikkere units inderdaad.

1.jpg

Vs

20210910_084745.jpg

Zo vind ik mijne, van bovenaf gezien, wel dik staan, maar dan moet de hoek juist zijn, de pre fl was uit elke hoek stoer.

20210918_123247_copy_1612x1209.jpg
 

s-line

Forumguru
En die booskijkers moet je eigenlijk altijd laten spuiten in de kleur van de auto. Dus in jou kleur vinden zal niet meevallen inderdaad, ik weet trouwens niet eens of ze er wel zijn voor een superb
 

Tees

Donateur
Je kan bij Kopacek ook een set originele Skoda spuitbussen in de meeste kleuren krijgen, base coat + clear coat. Maar jij kan vast op t werk ook wat laten spuiten
 

JeSko

Forumguru
@Tees

Neen die tijd is jammer genoeg voorbij, werkgever wilt niets meer weten van eigen klusjes, zelfs niet tijdens pauzes. :( Goede tip van die bussen, zal eens kijken! Thnx!
 

Tees

Donateur
Anders zijn er ook genoeg webwinkels die lak op kleur voor je kunnen maken. Heb vorig jaar wat bij CROP (zitten volgens mij in Rotterdam, maar versturen vast ook naar B) besteld, was prima!
Nog veiliger is een scan laten maken, dan weet je zeker dat t 1 op 1 de kleur van jouw wagen is. Kost wel weer meer moeite en geld natuurlijk.
 

Cordoba

Forumguru
@Jefrey Die sticker op de voorruit, mag dat in Belgie? Lijkt mij dat ie voor kleinere bestuurders in het blikveld zit, achter de binnenspiegel zou naar mijn idee een betere optie zijn.

Wat spuitbus betreft: ik heb voor mijn auto bij Kilinçlar de lak laten scannen en spuitbus laten maken, ik dacht voor 27 euro. Ze zitten vooral in regio Rotterdam maar ook in Breda, en in Belgie zullen er ook wel automaterialenzaken zijn die dit doen.
 

leon-cupra

Forumguru
Die sticker is idd voor interpretatie vatbaar. Mijn inziens mag je een sticker plaatsen in BE maar mag idd het zicht niet belemmeren. Dat zal dan “beoordeeld” worden door de mensen van de keuring. Ze kunnen hiervoor een toeslag vragen bij keuring omdat de wagen aanzien wordt als tuning-wagen waarbij extra zaken dienen gecontroleerd te worden.

vb een zonneband mag ook maar een aantal cm hoog zijn. Te hoge zonneband is afgekeurd of bij controle van politie langs de baan mag je deze eraf trekken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan