Skoda Wittebrug in Den Haag

Richard8266

Nieuw lid
Ik bracht mijn octavia uit 2010 even weg voor een grote beurt en apk, kreeg toen een telefoontje dat de rek. uiteindelijk 6900 euro zou worde omdat de versn.bak speling zou hebben en hij lekte zelfs al een druppeltje olie deze reparatie heb ik dus maar niet laten uitvoeren een dag later zag ik dat ze ook nog mn velgen beschadigd hadden, dit alles in mei van dit jaar.
Nou was ik vd week in Slowakije en daar is arbeid een stuk goedkoper dus vantevoren even een afspraak gemaakt bij de Skodadealer om mn versn.bak te laten repareren, er moest eerst even een check gedaan worden om te zien wat er precies gerepareerd moest worden.
Jullie raden het mischien wel er was nl helemaal niks mis met mijn auto.
DUS VOOR MIJ NEVER NOOIT MEER SKODA WITTEBRUG
 

jongetje

Forumguru
Vorige week bij Wittebrug geweest op het Forepark. Op de bonnefooi naar binnen gelopen. Eén verkoper die bezig was en niet op of om keek. Verder even gesproken met wat mensen van de service afdeling. De verkoper had blijkbaar geen zin om met me te praten want was na het gesprek snel weggelopen en is niet meer terug gekomen. Uiteindelijk na een tijdje wachten de showroom maar uitgelopen.

Nu begrijp ik best dat als je zonder afspraak binnenloopt er niet meteen tijd voor je is. Maar even goedemorgen en aangeven wanneer het wel uitkomt zou wel zo netjes zijn lijkt me. Enige wat ik kreeg was een kaartje (van zijn service collega) met zijn telefoonnummer erop en dan kon ik hem bellen! (terwijl ik in de showroom sta!!!)

Vervelende is dat alle locale dealers allemaal zijn gestopt en zijn opgeslokt door Wittebrug hier in de regio. Ben voor mijn vorige bestelling naar Gouda gereden (van Beijnum, maar die doet ook al geen Skoda meer).

Verder verbaasd het mij dat er geen ervaringen over Wittebrug zijn hier. Is toch best een grote dealer in de regio Haaglanden.
 

Rosinfield

† In Memoriam
Jaren geleden zelfde ervaring in Amsterdam. Toen de Yeti maar in Heerenveen gekocht. En daar nog steeds klant naar volle tevredenheid.
Graag of niet denk ik dan
 
Ben wel eens -ook zonder afspraak bij Wittebrug in Delft binnengelopen, soort van occassion afdeling. Werd daar wel netjes geholpen, kon zelfs meteen proefrijden en kreeg een nette inruilprijs aangeboden voor mijn toenmalige Citigo.
 

Wodkadrinker

Actief lid
Vakgarage Den Haag - Duindam
Tak van Poortvlietstraat 100

hier kom ik tot volle tevredenheid voor onderhoud,nette service maar geen dealer helaas.
 

Rosinfield

† In Memoriam
Ja, denk dat het ook erg afhangt van wie je treft. Het geval waarover ik het had, betrof duidelijk onwennig in het pak zittende post-puber, die er duidelijk niet zo'n zin meer in had om 16.30 's-middags en ons totaal negeerde. Zoiets kan dan toch verstrekkende gevolgen hebben voor zo'n toko, als dat je eerste kennismaking is. Want mij zien ze er dan meteen niet meer
 

CharlesTucker

Forumguru
Ik heb wel eens op de tweehandsafdeling van een grote regionale Ford dealer met zo'n "duidelijk onwennig in het pak zittende post-puber" te maken gehad, een jaar of 20 geleden. Deze echter had er enorm veel zin in op zaterdagmorgen. Na een enthousiaste begroeting wist hij ons precies te vertellen wat we wilden. Zelf wisten we dat nog niet zo goed, dus we waren erg benieuwd. Het bleek dat we erg graag een Ford Escort Clipper wilden hebben. Zelf waren we daar niet heel erg van overtuigd, maar we zijn wel lekker meegegaan in zijn enthousiasme, proefritje gemaakt met dat ding, waarbij onze indruk bevestigd werd, die wilden we niet. De knul bleef echter enthousiast, wist nog steeds zeker dat we dat ding wel wilde hebben, en begon driftig allerlei berekeningen te maken. De jongeman heeft op geen enkel moment geprobeerd een beetje inzicht te krijgen in wat we echt wilden, terwijl hij misschien best wel iets passends had staan. U begrijpt, we hebben uiteindelijk een week later een andere auto bij een andere (ook Ford) dealer gekocht.
 

CharlesTucker

Forumguru
Overigens inmiddels overgestapt op Skoda, inmiddels 3 auto's gekocht bij Swarttouw en nu Hoogenboom. Daar met 2 verschillende verkopers te maken gehad, en dat ging prima. Duidelijke en eerlijke verhalen, er werd veel moeite gedaan om een paar onduidelijkheden te verduidelijken, fatsoenlijke offertes en ook na de handtekening netjes behandeld. Weinig communicatie tussen bestelling en levering, maar omdat alle drie de auto's keurig rond de afgesproken/beloofde datum geleverd werden was dat helemaal prima. Ook onderhoud loopt prima daar.
 

Cordoba

Forumguru
Vervelende is dat alle locale dealers allemaal zijn gestopt en zijn opgeslokt door Wittebrug hier in de regio. Ben voor mijn vorige bestelling naar Gouda gereden (van Beijnum, maar die doet ook al geen Skoda meer).

Verder verbaasd het mij dat er geen ervaringen over Wittebrug zijn hier. Is toch best een grote dealer in de regio Haaglanden.

Van Beijnum is overgenomen door de Maasgroep (o.a. in Nieuwkoop) en die verkoopt nog steeds Skoda en VW vanuit het Van Beijnum pand.

Wittebrug heeft ook de dealer in Zoetermeer ingelijfd, en het heeft me verbaasd dat het zolang geduurd heeft voor er bij de dealer in Zoetermeer iets veranderde. Als ik me niet vergis zijn bijna alle dealergroepen van Vag in zijn geheel of voor een groot deel eigendom van Pon. Er zijn hier en daar nog wat kleinere 'servicepunten' waar Pon geen aandelen in heeft, en hier en daar nog een echte dealer. Van der Velden in Zoetermeer (VW/Seat) is volgens mij zo'n bedrijf dat nog niet in handen is gevallen van Pon.
 
Nou dan wil ik toch wat positief toevoegen aan dit topic. Het hangt er natuurlijk altijd van af wie, wat, hoe en waar!

Heb zelf 15 jaar een zaak gerund met gemotoriseerde tweewielers dus weet hier alles van, zo ben je de beste en zo ben je stront!

Mijn ervaring met Škoda Wittebrug: Toen ik in oktober dit jaar ging kijken naar een nieuwe auto was de keuze eigenlijk op de T-Roc van VW gevallen. Goedkoper dan de Cross en het model viel goed in het gezin. Wittebrug maakte zoveel reclame met dit model dat ik de stoute schoenen had aangetrokken en richting Forepark ben gereden.

Daar aangekomen verwachte ik eigenlijk wel een demo en een model in de showroom maar niets was minder waar. Ik moest het doen met een cabrio... zei de zaterdaghulp. Kon hij ook niets aan doen, we zijn allemaal zo begonnen, maar het frustreerde mij wel een beetje. De vrouwelijke verkoper merkte terecht op dat het verwijzen naar een veel duurdere cabrio niet echt verstandig was en verwees mij naar de occasion showroom aan de andere kant van het pand.

Onderweg kwam ik echter een nog occasion T-Roc tegen en vroeg mij af waarom ik daar niet even met sleutel naar kon kijken. Degene in de occasion showroom was verkocht en mocht ik enkel naar kijken zei de dame nog. Daar aangekomen vond ik toch het interieur qua ruimte tegenvallen. Een beetje teleurgesteld liep ik en m’n dochter terug naar onze auto ware het niet dat er toen net een demo Steel Grey Kamiq aan kwam rijden. Dat moest m worden, zeker toen ik het interieur zag!

Toch maar even naar binnen en daar werd ik gelijk netjes aangesproken. Heel anders dan bij de BMW waar ik naar een 1-serie was wezen kijken. Ik had m’n puntschoenen niet aan schijnbaar... Voelde gewoon ‘thuis’ en ondanks de drukte toch netjes geholpen. Netjes geïnformeerd over de hogere prijzen in 2021, de wachttijd en uiteraard over de aanbieding die in oktober nog geldig was. Ook tijdens de aflevering, men nam de tijd en het thuisfront moest mij bellen waar ik bleef. Van de week nog toen ik een lekke band had. Netjes en snel geholpen.

Wat ik zeg, het is altijd een samenloop van... Het was natuurlijk heel logisch om Wittebrug VW af te branden vanwege het T-Roc gevalletje. Dingen lopen zo, de één heeft goede ervaringen, de andere niet.
 
Heb zelf erg goede ervaringen met Witte brug Honselersdijk toen ik daar mijn Seat Ibiza voor onderhoud had. Nu bij Witte brug De Lier een Skoda Fabia en ook daar prima geholpen.
 
Bovenaan Onderaan