Zitcomfort lederen zetels + DSG vraagje

Topic in 'Superb II' gestart door Yargo, 08-12-2012.

 1. Yargo

  Yargo Actief lid

  Hey,

  Snel een vraagje ivm het zitcomfort van de lederen zetels ( niet geperforeerd ). We zouden graag een jonge 2dehands superb Elegance kopen van 01/2011. We hebben er daarnet een proefrit gemaakt en bevalt prima. Nu vraag ik me af of de zetels ook voor lange afstanden comfortabel zijn?

  Dan nog een vraagje over de DSG bak ( 2.0 140pk ). Ik las hier ergens dat er 2 soorten bestaan, een oudere met olie en een nieuwere versie, klopt dit? Vanaf wanneer zijn we deze nieuwe versie beginnen gebruiken?

  Alvast Bedankt
   

 2. Erik_NL

  Erik_NL Forumguru

  stel je klik hier even voor. Dat komt sympathieker over dan "hey"
   
 3. Jasper02

  Jasper02 Banned

  De stoelen zijn prima. Heb toen ik de auto nieuw kon afhalen direct een rit van 5000km gereden en ze bevallen prima!
   
 4. Noord26

  Noord26 Forumguru

  DSG heeft niets te maken met oudere en wel of geen olie. Droge kunnen minder koppel verwerken als natte. Meestal is een droge een 7bak en een natte een 6bak.
   
 5. dag Wesley,

  De leren zetels zijn prima, ik heb de geperforeerde met ventilatie en verwarming en ze functioneren zoals het hoort.

  Van de DSG bak weet ik niks.... behalve dat er een P, R, N, D, en S stand op zit bij mij en om de hendel in de juiste stand te zetten, moet ik de rem gebruiken :grin: Oja en dat het heeeeerlijk rijdt.

  Succes met de zoektocht
   
 6. andrehj

  andrehj Forumguru

  Een droge is altijd een 7-bak (de DQ 200). En een natte is meestal een 6-bak (de DQ 250), maar tegenwoordig soms ook een 7-bak (de DQ 500), maar die is bij Skoda niet verkrijgbaar.
   
 7. baartje

  baartje Lid

  Altijd Passat gereden, Deze stoelen vind ik comfortabeler :) Ook een stuk fijner dan de ambition stoelen....Maargoed, blijft een kwestie van smaak!
   
 8. Yargo

  Yargo Actief lid

  Bedankt voor de antwoorden! Ik zal het comfort van de zetels zelf moeten ondervinden :-). Van automatische transmissie kende ik tot nu ook niets. Het zou mijn eerste wagen worden met een automatische transmissie :D
   

Deel deze pagina