Waar blijft mijn kodiaq

Jzoete

Nieuw lid
is er misschien nog iemand die al 15 maanden op z’n auto wacht. Heb in april 2017 een Skoda kodiaq 1.4 automaat business ededition besteld via mijn garage bij A-Point sindsdien is hij 4x uitgesteld met allerlei smoesjes vanuit Skoda .vind het een beetje sneu worden . Heb Skoda gemaild en krijg dezelfde antwoorden , de dealer weet wanneer hij komt nou dus niet . Daarom deze oproep en of Skoda misschien de moeite neemt om eens een beschaafd antwoord te geven . BVD
 

BramBam

Forumguru
Als je de reactie's in het https://www.skodaforum.nl/forum/i/het-grote-kodiaq-bestellingen-en-levertijden-topic.32166/page-213 topic bekijkt, dan zal je lezen dat het een grote tombola is, waarbij duidelijke communicatie vanuit Fabrikant/Importeur en Dealer nogal tekortschiet (vet understatement).

Natuurlijk is e.e.a. afhankelijk van heel veel factoren (o.a. motor, uitvoering, optie's, vrije produktieplaatsen leverende dealer, enz.) en is de besteldatum helaas geen richtlijn om de uiteindelijke levertijd op te baseren.

15 maanden is overigens wel bizar lang. Heb al heel wat belachelijk lange levertijden voorbij zien komen, maar dit is wel heel extreem.
 
Bovenaan Onderaan