Vrijdagavond Hoogeveen

Exciter

Administrator
HRS Avond meeting @ De Gamma Hoogeveen 21.00uur

http://www.teamsideways.nl/hrsbannergroot.jpg



Al meer dan 5 jaar heeft de Hoogeveen Racing Scene (kortweg HRS) een stilstaande meeting in Hoogeveen na 21:00uur. Deze meetings verlopen altijd rustig en zonder al te veel problemen. De meeting is volledig legaal en de politie en gemeente weet dus dat wij daar altijd staan.



Dus als je een keer niks te doen hebt op de vrijdagavond en je bent toevallig in de buurt... kom dan gerust een keer langs! De sfeer is altijd gemoedelijk en er komen vaak redelijk unieke auto's.



Bijna 4 jaar terug was er een grote HRS meeting op 23 Juni 2004, op die meeting hebben we méér dan 800 auto's kunnen tellen.

Dat jaar erop hebben we een topmeeting gehad op 23 Augustus 2005. Meer dan 1000 auto's en DIK 2500 bezoekers. Het volgende jaar 3 September 2006 hebben we dit nog eens dunnetjes over gedaan, alleen zat het weer niet helemaal mee maar toch hebben we toen op een goede opkomst gerekent. En niet te vergeten de grote meeting vorig jaar 3 September 2007, dit was de absolute topper met dik 800 auto's, 2000 bezoekers, goed weer en een super sfeer!



Waar moet je dan zijn vraag je je af?

Bij de Gamma aan de Griendtsveenweg in Hoogeveen. Het kan eigenlijk niet missen. De parking ligt pal aan de A28 en de Mac Donalds ligt er slechts 200 meter vanaf. Kom je vanaf de snelweg neem dan Afslag 26 dan zie je ons al haast staan.

http://www.teamsideways.nl/kaartje.jpg



Zie ook http://www.hoogeveenracingscene.nl voor meer info.



We hopen jullie snel te zien op 1 van onze meetings!
 

Sportline

Senior Member
klinkt allemaal goed. Ik denk dat ik een keer vanuit men werk die kant op rijd want vrijdags ben ik altijd laat klaar met werk maar dan heb ik er wel een lange dag op zitten. Die meeting is dat elke vrijdag avond als ik het goed lees?
 

Gieliovd

Forumguru
Onze meeting is elke vrijdagavond na 21:00 uur op de parkeerplaats van de Gamma in Hoogeveen (DR). Dit is eenvoudig te vinden doordat de parking pal aan de A28 ligt en de MacDonalds er slechts 200mtr vandaan zit. Als jullie langs komen willen jullie je dan wel netjes en verantwoord gedragen?
 

Sportline

Senior Member
Dus als je een keer niks te doen hebt op de vrijdagavond en je bent toevallig in de buurt... kom dan gerust een keer langs! De sfeer is altijd gemoedelijk en er komen vaak redelijk unieke auto's.

Ach ja das waar ook, sorry. Ik zat met men kop bij dat bovenste stukkie. Vandaar...
 
Bovenaan Onderaan