Vreemde geur in skoda fabia 1.4 mpi

Status
Niet open voor verdere reacties.

Silk

Nieuw lid
Hallo, ik heb sinds hij een beurt heeft gehad in december een vreemde geur in mijn fabia. Telkens als ik een stuk heb gereden en bijvoorbeeld voor het stoplicht sta te wachten komt een soort weedgeur (tja kan het niet anders omschrijven) door de luchtroosters mijn auto binnen. Hij is al een keer teruggeweest bij de dealer. Die zei dat de auto wat olie lekte, heeft de pakkingen aangedraaid, schoongemaakt en dan zou het goed moeten zijn. Maar helaas nu een week verder heb ik nog steeds dezelfde penetrante geur in de auto als ik een stuk heb gereden. Wie o wie weet wat dit zou kunnen zijn en kan mij helpen?

ps vorig jaar heeft hij een nieuwe koppakking gekregen, koelvloeistofpeil is goed en fluctueert niet, ook oliepeil blijft gelijk!
 
Heb wel eens een soort van chemisch luchje, wat volgens mij van de airco komt. Misschien hebben ze een airco-filter vernieuwd.
 

Silk

Nieuw lid
Ik heb geen airco. Vandaag hoorde ik dat het de kachel zou kunnen zijn> als die lekt( kan dat, ja dat kan) dan gaat de auto naar maggi stinken. De garagehouder denkt echter dat het wat anders is, hij weet alleen niet wat. Morgen gaat hij weer naar de garage (ja hoor voor de 4e keer) Kijken wat ze nou gaan doen. Voordeel is dat ik niet hoef te betalen, ze doen het elke keer uit coulance. Tja, dat is no u skoda, wel zo prettig alleen jammer van die geur!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan