Vraagjes

Boemzie

Nieuw lid
Hallo. Ik heb maandag mijn karoq sportline van 1 jaar oud gekregen maar heb nog de volgende vraagjes.

als ik bij beeldscherm instellingen het knopje beeldscherm uit na 10 s aanvink en ik sla deze op op de sleutel dan toch moet ik als ik weer instap dat vinkje weer aanzetten. Hetzelfde geldt voor de instelling air care. Deze moet ik ook elke keer opnieuw aanzetten. Ik heb al paar keer persoonlijke instelling handmatig opgeslagen op de sleutel maar werkt dus niet. Iemand een oplossing ??

moet je elke keer als je instapt ook opnieuw verbinden met de hotspot van mijn tel ?? Nu zie ik na opnieuw instappen wel mijn tel staan in wlan instelling maar in het grijs. En hij maakt geen contact met mijn tel. Alleen bluetooth pakt hij meteen maar internet dus niet. Is dit ook op te lossen. ???

Klopt het ook dat je steeds opnieuw de rijmodus moet instellen ?? Als ik hem uitzet in de modus sport dan start hij toch weer op met normale rijmodus terwijl ik graag in de sport modus rijd.

Spiegels gaan ook niet per sleutel veranderen. Klopt dat ook of zou dat wel moeten ??

Kun je stem van navi veranderen ???

hoor graag of iemand antwoord heeft
Alvast heel hartelijk dank
 

Rallye

Forumguru
Volgens mij sla je bij VAG niets op “in de sleutel”, maar houdt de auto eventueel instellingen bij per sleutel.

Over de instelling beeldscherm uit kan ik je niets zeggen.

Met betrekking tot je hotspot zou het misschien helpen om te vermelden welke telefoon (merk, OS-versie).

Sinds enige tijd moet de rijmodus naar ik heb begrepen per rit worden ingesteld. Bij mijn Octavia gelukkig nog niet….

De automatische spiegelverstelling is bij Skoda vaak gekoppeld aan de aanwezigheid van elektrisch verstelbare stoelen. Heb je die?

De Nederlandse stem van de navi kan niet worden gewijzigd.
 

064harry

Donateur
Dat van die Hotspot dat heb ik ook een tijdje geprobeerd maar je moet inderdaad telkens opnieuw verbinding maken met je telefoon. Maar ik geloof dat het met Android wel lukt.
 

rogierl

Senior Member
Rijmodus kan inderdaad niet meer in de nieuwe modellen. Dit is echter nog nooit OFFICIEEL door Skoda bevestigd. Ik heb het destijds gevraagd aan de garage, echter ze geven stomweg aan: "sorry, weten we niet".

Mijn persoonlijke mening: auto's worden steeds geavanceerder qua techniek. De garages kunnen het niet meer bijbenen qua kennis.
 

MaanLichtWit

Nieuw lid
Mijn persoonlijke mening: auto's worden steeds geavanceerder qua techniek. De garages kunnen het niet meer bijbenen qua kennis.

Klopt ik heb zelf een aantal jaren als service adviseur gewerkt bij een Seat/skoda/vw dealer. De jongens van de service krijgen de nieuwigheden vaak pas te zien in de werkplaats. Dus als er vragen zijn. Informatie en specialisme schiet daar door te kort.
 

064harry

Donateur
En er 'verdwijnt' hier en daar nogal wat.
Toen ik de auto kocht kon ik via de App alles zien, van auto openmaken tot waar ie geparkeerd stond.
Nu kan ik bijna niets meer zien
 

Boemzie

Nieuw lid
Welke app moet ik downloaden er staan er verschillende in de app store zoals. Mijn skoda of connect lite en nog een paar
 

064harry

Donateur
Volgens mij ligt dat er een beetje aan welk abonnement je hebt. Ik heb mijnSkoda. Maar er is ook Skoda connect maar die doet het bij mij niet. Wsl heb je daar een abonnement voor nodig
 
Bovenaan Onderaan