Voorlopig geen automaat leverbaar

Topic in 'Octavia IV' gestart door Ron321, 25-08-2020.

 1. Ron321

  Ron321 Lid

  Volgens m'n werkgever is er voorlopig geen automaat leverbaar omdat Pon de prijzen vanuit de fabriek te hoog zou vinden t.o.v. de concurrentie.
   

 2. ertromp

  ertromp Forumguru Donateur

  September komt DSG beschikbaar ................................... volgens PON
   

  Bijgevoegde bestanden:

 3. jongetje

  jongetje Senior Member

  En wie is jouw werkgever en heeft die andere informatie dan de skoda dealer?
   
 4. Ramonq

  Ramonq Actief lid

  Vorige week bij een skoda dealer (arnhem) geweest. Hij geeft inderdaad aan dat vanaf begin september de 1.4 TSI iV PHEV (DSG) bestelbaar is.

  Ik heb mijn leasemaatschappij om wat uitstel gevraagd bij bestelling van een nieuwe auto omdat ik verwacht dat er best wat verschil gaat zitten tussen de prijs van de Superb IV en de Octavia IV.
   
 5. Antera

  Antera Forumguru Donateur VCDS support

  Gisteren sprak ik nog een klant die melde dat de 1.5TSI met DSG voorlopig niet leverbaar zou worden en heeft voor een KIA gekozen :-)
   
 6. jongetje

  jongetje Senior Member

  Dat kan, die 1.5DSG wordt pas eind februari bestelbaar. Ik wacht zelf (al een half jaar!) op de 1.0 DSG. Is voor mijn prima, heb nu een 1.6TDI DSG en die 1.0 E-TSI DSG heeft evenveel PK's dus ik voorzie weinig problemen. Hopelijk kan ik volgende week rond deze tijd een offerte rondmaken.

  Ikzelf heb voor een CEED SW gekeken maar die productie ligt stil tot januari dus dat schiet ook niet op... (worden alleen nog plugin's gemaakt op dit moment begreep ik).
   
 7. Ramonq

  Ramonq Actief lid

  De prijzen van de 1.0 TSI eTEC DSG-6, 1.5 TSI G-Tec DSG-7 en 1.4 TSI IV DSG-6 worden naar verwachting op 9 september gepubliceerd door pon op skoda.nl.
   
 8. Super, nog weekje geduld dus. Kan niet wachten :yeah:
   

Deel deze pagina