Voorbereiding Mini meet 4.0: the vag edition (2018)

Tuner111

Forumguru
Beste Skodaforumers,

Volgend jaar rond april/mei ga ik terug de mini meet organiseren. nu had ik graag gehoord van jullie wat jullie graag zouden zien van activiteiten. zodat ik meer naar de wensen van jullie de bezoekers kan werken. hou je verzoeken natuurlijk wel realistisch. En dan doe ik mijn best om het een en andere te regelen.

Mvg, Bram
 

leon-cupra

Forumguru
Nu even serieus:
- een detailer uit de buurt uitnodigen met de nodige demonstraties en mogelijkheid om producten te kopen.
- tuningbedrijf uitnodigen. Weet dat dvx regelmatig op evenementen komen, brengen dan hun 700pk RS6 mee.

En vraagt aan dergelijke bedrijven een kleine bedrage.
 

CDK

Forumguru
Leuk Bram! Succes met de organisatie :thumbsup:

Bij voldoende animo wellicht iemand die kan uitdeuken zonder spuiten. 7 op 10 auto’s heeft parkeerdeukjes, dus wellicht interessant.

De airco is altijd een sluitpost zo lijkt het, als de compressor vastgelopen is en alles tegen de hoofdprijs vervangen moet worden heeft men vaak spijt van de zuinigheid. Wellicht een aircospecialist uitnodigden die afperst, leeg haalt en volgens fabrieksvoorschrift weer afvult.

Een mobiel frietkot en (gratis) consumptiebonnen doen het ook erg goed weet ik uit ervaring ;) Alleen heb je iemand nodig die dat wil sponsoren. Doe je het bijvoorbeeld weer bij je eigen garagist, dan zou hij die kosten kunnen dragen en weer terug verdienen met de aircoservice.

Wat nog leuker zou zijn is de meeting organisten bij 1 van de goede VAG tuners, zeker in combinatie met een kortingsactie zal je ook flink publiek trekken, voor zo’n bedrijf is een goede catering verzorgen peanuts.

Zomaar wat ideeën waar je wellicht wel iets mee kan of wil.

Greetz Corné
 

Cordoba

Forumguru
Bram, misschien is het een idee om van alle aanwezigen op de plek van de meeting een foto te schieten. Dan niet zoals op voorgaande edities, maar misschien iets met achtergrond/ondergrond waar iedere auto en forumlid even 'geparkeerd' worden voor de foto. Ik weet niet hoe het in Belgie zit met de wetgeving op drones, maar misschien wat drone-beelden van de meeting?

Ander ideetje: ik weet dat er bijv. in Nederland VW-dealers zijn waar je via een laser de lak van je auto kunt laten scannen, om vervolgens een spuitbus lak op kleur te kunnen kopen (dus niet op lakcode, maar op de daadwerkelijke kleur van de lak). Misschien zou iets dergelijks ook een leuke aanvulling op de meeting zijn.
 

CDK

Forumguru
ik niet, maar al die Nederlanders .... :deuk:
Neen, idd, zet er een frietkraam/drankenkraam en zorg voor democratische prijzen.

Gewoon goed onderhandelen met het bedrijf van de betreffende locatie, zo’n kraam komt ze gewoon 3 uur bruin bakken voor een vast bedrag en dat valt reuze mee ;)
 
Bovenaan Onderaan