VolkStyle Base, 25 aug 2013 Airport Weeze

MennoW

Forumguru
image.jpg

der Eiser gaf het al aan in het M.I.V.W. Topic


VAG-fans kunnen dit jaar uitkijken naar een nieuw grootschalig evenement, VolkStyle Base Part I. Op de voormalige RAF luchtbasis bij Airport Weeze kun je op zondag 25 augustus getuige zijn van een internationale meeting met vele honderden Volkswagens, Audi’s, maar ook Seats, Skoda’s en Porsches, want VolkStyle Base is VAG-only. VolkStyle Base is een initiatief van VolkStyle Magazine, dat onlangs haar 3e editie op de markt bracht. VolkStyle is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest actieve communities in Europa, met inmiddels bijna 10.000 fans en brengt elke 3 maanden het mooiste uit de VAG scene, niet alleen uit Nederland en Belgie, maar ook daarbuiten.

De evenementenlocatie nabij Airport Weeze is er een die zijn gelijke niet kent in Europa. Een bijzonder sfeervolle locatie met bijna 30 bunkers en kleinere hangars en één grote hangar (4.500m2), omgeven door bomen en opgesplitst in een aantal grote en kleinere lanen. Deze voormalige RAF basis werd in 1999 gesloten en is nu onderdeel van het complex rondom Airport Weeze, slechts op 1 kilometer afstand van de Nederlandse grens nabij Venraij. Deze locatie staat ook bekend als de locatie van een van de grootste dance events, Q-base.

VolkStyle Base kent een aantal thema’s die in en rondom de hangars worden tentoongesteld, waaronder Aircooled, Audi, VW en Performance. Hier worden via een selectieprocedure de allermooiste auto’s gescreend, evenals voor de grote hangar, waar ook bedrijven (Performance, Styling, Wielen/Banden en nog veel meer) onderdak zullen vinden. Andere delen van het immense terrein zijn toegankelijk voor VAG only!

http://www.volkstylebase.com/site/home.html
 
Bovenaan Onderaan