Veiling o.a. Skoda's

Iemand interesse? Veiling is a.s. woensdag 25 november!

http://nl.bca-europe.com/pages/sear...s&saleId=da073cf5-f9c1-4a80-a644-c2cfaa4cf616

za 21 nov 2009, 18:46
Veel bekijks voor veiling auto's DSB Bank

BARNEVELD (AFN) - Enkele honderden belangstellenden zijn zaterdag afgekomen op de kijkdag voor de veiling van een deel van het wagenpark van de failliete DSB Bank. De 285 auto's waren te zien op het terrein BCA Autoveiling in Barneveld. Dat meldde directeur Iede Aukema van dit bedrijf.

De veiling van de voertuigen is komende woensdag. Het gaat onder meer om personenauto's van de DSB-schaatsploeg, de spelers van voetbalclub AZ en een Mercedes die een aantal kijkers meenden te herkennen als de auto van oud-DSB-directeur Dirk Scheringa.
Directeur Aukema zei dat het in het twintigjarig bestaan van zijn veilingbedrijf nog nooit zo druk met kijkers is geweest. Ook op internet waren er duizenden belangstellenden.

Particulieren
De meeste kijkers zaterdag in Barneveld waren particulieren. Normaal hebben handelaren de overhand, maar Aukema verwacht dat die vooral woensdag op de veiling zelf komen opdagen.
Een aantal personeelsleden van DSB is nog aan het werk. Hun auto's komen later aan de beurt. Een deel van de werknemers die hun wagen al wel hebben ingeleverd, liet weten dat ze 'hun' auto misschien proberen terug te kopen.
 

Bijlagen

  • Veiling Skoda's.jpg
    Veiling Skoda's.jpg
    21,3 KB · Weergaven: 20
Bovenaan Onderaan