Stylingset voor nieuwe Skoda Octavia

Exciter

Administrator
De Skoda Octavia RS laat nog een jaar op zich wachten, ondanks dat de Tsjechen het sportieve topmodel al op de komende IAA in Frankfurt, september 2005, voorstellen. Wie tot die tijd in een louter sportief aangeklede Octavia wil rijden, kan de hatchback met de nieuwe aërodynamicaset uitrusten. De accessoires zijn vanaf de AutoRAI leverbaar.

Skoda heeft voor de vijfdeurs hatchback -de spoilerset voor de Combi volgt over enkele maanden- een subtiele achterspoiler, uitlaatsierstuk en dynamischer vormgegeven vóór- en achterbumper ontwikkeld. Daarnaast is het exterieur aan te kleden met lichtmetalen wielen. Skoda biedt keus uit verschillende designs.

De spoilerset is voor het gehele Octavia-gamma beschikbaar, ongeacht uitrustingsniveau en motorvariant. De prijs bedraagt ongeveer € 4.000,-, inclusief montage. Skoda biedt de stylingset af-dealer aan, zodat de accessoires ook voor reeds afgeleverde Octavia's beschikbaar is.
 

Exciter

Administrator
Oh ja, ben de foto's helemaal vergeten...
 

Bijlagen

  • 194-RS style.JPG
    194-RS style.JPG
    47,6 KB · Weergaven: 101
Dat is wel erg mooi,dat zouden wij in het begin ook nemen,maar we vonden het toch een beetje duur,flink doorsparen dus en wie weet komt het nog wel
Miranda
 
Voorbumper,achterbumper en achterspoiler komen op €2600,-
Ik heb toevallig v/d week daarover gebeld met PON.
 

Karstieman

Forumguru
Toevallig bij dealer gevraagd voor de losse onderdelen:
Vette Bumper achter = 699
Vette Bumper voor = 899
Chrome uitlaatstuk = 66
Velg Pegasus 17'' + verlagingsset = 605 (maar die staat volgens mij gewoon op de optie lijst)
 

henk_de_bruin

Actief lid
heren
weet iemand of het chome uitlaatstuk ook past als je niet de vette bumper koopt?
ik krijg een 1.6 fsi,dus een enkele uitlaat.
 

henk_de_bruin

Actief lid
gisteren bij daeler geweest: het chrome uitlaatstuk past niet op de combi. ze zijn bezig met het ontwikkelen van een set voor de combi.
 

Karstieman

Forumguru
Moet zeggen dat ze bij de meeste auto-onderdelenshops ook mooie sierstukken verkopen voor stukken minder ! Misschien dat je daar iets voor je combi kan vinden ?
 
Bovenaan Onderaan