Skodaforum in een nieuw jasje!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Skodaforum.nl

Administrator
‘Huh, ben ik wel op de goede site?’ zul je misschien denken. Jawel, dit is echt jullie oude vertrouwde Skodaforum, maar dan in een nieuw jasje gestoken!

Al jaren draaide het forum naar volle tevredenheid, maar voor wat betreft de layout vonden we het hoog tijd deze eens onder handen te nemen. Dat heeft geresulteerd in deze nieuwe frisse en moderne look!

Ondanks alle tijd en energie die er in de nieuwe layout gestoken is, kan het natuurlijk zo zijn dat er kleine kinderziektes in zitten. Schroom niet om deze aan ons te melden. Ook suggesties voor verdere verbeteringen zijn uiteraard van harte welkom! Je kunt hiervoor terecht in dit feedback topic.

De nieuwe layout geeft je twee keuzes; vast (standaard) of de brede variant. Kies zelf de layout die het beste op je scherm past. Ook de oude layout blijft beschikbaar, maar zal vanaf vandaag niet meer onderhouden en ondersteunt worden. De keuzelijst vind je rechts onderaan de pagina.

Samen maken we er een mooi en modern forum van!
Wist je dat het forum inmiddels meer dan 9000 leden telt en bijna 17.000 onderwerpen bevat? Toch wel indrukwekkende aantallen! Dit maakt Skodaforum.nl hèt toonaangevende en populairste forum voor Skoda bezitters en Skoda liefhebbers in Nederland en België. Het forum zijn we samen en dus samen maken we het zoals het nu is.

Facebook
Ook op het gebied van Social Media kan ons forum natuurlijk niet achter blijven. We waren al te vinden via Twitter, maar daar is nu ook een mooie Facebook pagina bij gekomen.
'Like' ons en sluit je bij ons aan! Onze Facebookpagina kun je hier vinden!


Wij zijn trots op de het nieuwe uiterlijk van het forum en onze nieuwe Facebook pagina en hopen dat jullie het kunnen waarderen!

Veel plezier op onze vernieuwde site en dat het maar snel weer als vanouds mag voelen!

Het team van Skodaforum.nl
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan