Scala configureerbaar

VAG-man

Forumguru
Die productspecialist rijdt dan mee?:pieker:
Ik mocht een paar jaar geleden een Audi A4, met alle mogelijke opties, 24 uur proefrijden. Dat is nog eens klantenbinding.
 

hemi24

Forumguru
Van de marge op een Audi A4, kun je ook net even wat leukere dingen doen, als verkooporganisatie...

Alhoewel, er zijn tijden geweest dat je voor 35k een A4 kreeg; nu betaal je dat bedrag voor een Scala...
 

Japanese Power

Donateur
Tsja. Het kan nog gekker. Bij het uitzoeken van m’n vorige 2 leaseauto’s kreeg ik de demo van het desbetreffende model van vrijdagmiddag t/m maandagmiddag mee. Dat zijn tenminste proefritten. Hoefde hem alleen maar afgetankt in te leveren.
 

Canon-Eye

Forumguru
Ik had op een donderdagmiddag een proefritje gemaakt met m'n huidige Leon, dat was de demo annex dienstauto van de verkoper in Leeuwarden.
De volgende ochtend zou ik eerst mijn vrouw ophalen die bij haar zus in Amersfoort verbleef en dan terugkomen om ook haar te laten proefritten- waarop ik het aanbod kreeg om haar met de Leon op te gaan halen! Dat kon helaas alleen als hij er binnen een uur een trekhaak onder kon zetten, want de fiets moest ook mee terug... Maar het alternatieve aanbod was ook mooi: vrijdagmiddag de Leon ophalen en maandag weer inleveren, in die tussentijd zoveel rijden als we maar wilden.
Prima verkoopservice, afgerond met een goeie inruildeal. Niets dan lof dus!
 

VAG-man

Forumguru
De 24 uurs test was een actie van Audi zelf en niet van een dealer. Toen ook mogen ervaren wat autonoom rijden is. Wat een ervaring! Dat autonoom rijden was echter steeds van korte duur, want dan moest het stuur weer worden overgenomen.

Heb nu het geluk dat mijn ouders zo'n A4 hebben, dus af en toe is het genieten.
 
Bovenaan Onderaan