Reparaties uitvoeren

64rhfx

Senior Member
Hallo.

Mijn dochter rijdt nog lekker rond met haar Fabia, 350K op de teller, maar ik heb de indruk dat ze bij reparaties aardig opgelicht wordt. Natuurlijk mag iemand er aan verdienen, maar bijvoorbeeld een lekke airco repareren 450 Euro die na een maand weer lek is en dan weer 450 durven te vragen vind ik wel beetje te gek,
Nu brandt haar EPC lampje weer. Is er, of weet iemand in de omgeving van Buitenpost een eerlijke garage of is er een forumlid die haar wil hepen bij reparaties?

Bedankt, Alex
 

Tees

Donateur
450 euro voor een lekke airco kan best zijn (en is zelfs redelijk goedkoop) als bijvoorbeeld de radiateur vervangen moet worden. Maar als na een maand de boel weer leeg is, dan hoort dat onder garantie aangepakt te worden, en is t zelfs de vraag of ie wel lekvrij was na de reparatie.

Naar een andere garage kijken lijkt me dus een goed idee.
Ik kom niet uit de buurt, maar misschien ia dit in de buurt van @Rosinfield?
 

64rhfx

Senior Member
De garage beweert dat hij nu ergens anders lekt..... Ik wat trouwens bij mijn octavia voor lekker radiateur minder kwijt.
 

EdK

Forumguru

even Skoda selecteren en model zoeken en je hebt in ieder geval een redelijke prijs van wat redelijk moet zijn
En ja ik weet het is niet in de buurt van je, maar het hoeft niet bij een dealer uitgevoerd te worden
Maar lijkt me nu in jouw geval dat er redelijk wat is vervangen dus moet het haast garantie zijn als die nu weer lekt !!
 

Tees

Donateur
Ik heb bij m'n F1 2 jaar terug ook de radiateur plus droger laten vervangen, en ook nog een stuk slang laten repareren. Meen dat dat rond de €600 was, maar dat weet ik niet meer zeker. Heb de factuur ook niet meer, want die zijn mee gegaan met de auto bij verkoop.
 

64rhfx

Senior Member
De airco laat ze maar, is teveel onkosten. Maar nu dat epc lampje weer, dat moet toch even gecheckt worden.
 

Tees

Donateur
Let wel op dat als ze daar later van terug wil komen, de pomp waarschijnlijk ook naar z'n gootje is. Die draait namelijk continu mee, dus als die geen olie heeft voor smering (zit in het koelmiddel), gaat die heel hard slijten. En als je pech hebt slaat 'ie vast, en mag je ook een nieuwe multiriem monteren.
 

Hakar

Donateur
Misschien RD techniek in Grootegast?
Zelf geen ervaring mee.
Doet nogal veel in de VW branche.
 

Frup

Forumguru
Met RD techniek heb ik meerdere jaren goede ervaringen.
Ze doen i.d.d. alleen VAG auto’s. RD heeft bij Van den Brug gewerkt voordat hij voor zichzelf begon.
In mijn ervaring deskundig, eerlijk advies en nette tarieven. Ook leenauto beschikbaar tegen brandstofkosten.
 

Cordoba

Forumguru
Anders is JB Autoservice in Dieverbrug een goede optie (is ook gespecialiseerd in de Vagmerken). Iets verder weg, maar als de garage om de hoek alleen forse rekeningen schrijft en de problemen niet oplost, is een stukje rijden naar een goede garage goedkoper. (Voor de duidelijkheid: ik zeg niets over RD, want dat bedrijf ken ik niet, en ook nooit wat over gehoord of gelezen)
 
Bovenaan Onderaan