Ramen en dak dicht bij sluiten

Status
Niet open voor verdere reacties.

Exciter

Administrator
Op onze Fabia zitten zo'n beetje alle opties.
Als wij uitstappen, en op afstand de auto vergrendellen, blijven de ramen en het elektrische dak open. Is het moeilijk om dit automatisch te laten gebeuren?
 
op de meeste VAG auo's (i.e.g. wel op mijn octy en toledo) kun je door de sleutel even naar rechts te houden in het slot alle ramen automatisch sluiten. met de a.b. kan het helaas niet.
 

Exciter

Administrator
Is dat niet gewoon een aanpassing in het software? Misschien wel door de dealer uitvoerbaar?
 

Hetzer

Forumguru
Dat lijkt mij inderdaad wel mogelijk , mijn neef heeft een Touran higline daar kan het wel bij , en hij heeft precies de zelfde ab als mijn fabia elegance!!!!!!! /forum/images/graemlins/grin.gif
 

Erik

Lid
Of het software matig kan bij jou auto zou ik niet weten.

Maar voor alarmen enzo zijn modules verkrijgbaar, die zijn er ook universeel.
Werkt gewoon op de puls van je cv en dicht gaat alles.

Moet dus wel te doen zijn, zal eens kijken of iets opt net kan vinden /forum/images/graemlins/laugh.gif
 

Daniel

Lid
Nee gaat volgens mij alleen in combinatie met een alarm,ik had dit (wat jij wil) ook pas op mijn vorige auto (Golf IV) nadat ik er een alarm op had laten zetten,en er meteen zo'n comfort module bij besteld had.
 

DJNeO

Actief lid
Dit is inderdaad niet mogelijk om in te laten stellen door de garage, wanneer je een O2 hebt kan dit wel, waarom hij heeft een paar module's standaard extra... ik denk idd wat Daniel zegt dat je het wellicht wel kan krijgen wanneer de uitbreiding van het alarm erop zit (of heb je deze optie ook??)
 

Hetzer

Forumguru
klopt wat Djneo zegt, het kan niet ook niet in combinatie met een alarm of iets anders, ik heb het tijdens de laatste meeting bij Pon gevraagd, het kan gewoon niet!! ook niet zijn concern broertje (de Vw Polo,)
 

Daniel

Lid
</font><blockquote><font class="small">Citaat: Michael</font><hr />

klopt wat Djneo zegt, het kan niet ook niet in combinatie met een alarm of iets anders, ik heb het tijdens de laatste meeting bij Pon gevraagd, het kan gewoon niet!! ook niet zijn concern broertje (de Vw Polo,)

[/ QUOTE ]


Dat lijkt mij sterk dat het ook niet gaat in combinatie met een alarm+module.

Ik zal het wel eens aan een maat van mij vragen,die heeft een eigen zaak (audio,alarm,enz..)
 

JettaFreak

Actief lid
Bij mijn vorige Polo had ik (om bijtelling zo laag mogelijk te houden) een aftermarket afstandsbediening besteld. Als ik daar de 'sluit'-knop lang ingedrukt hield, deed hij de ruiten omhoog. Waarschijnlijk werkte dat gelijk aan het omgedraai houden van de sleutel. Mijn vaders Bora had een sleutel zoals ik nu heb bij mijn Octavia. Bij de Bora werkte dat niet, maar op mijn Octavia werkt het weer wel. Ik denk dus, dat als je geen originele ab hebt voor je auto, en je kan via het sleutelgat de ramen laten openen en sluiten, dan zou je via zo'n aftermarket apparaat de ramen kunnen bedienen. In alle overige gevallen waarschijnlijk niet.

Groet,


JettaFreak
 

DJNeO

Actief lid
als dit echt zo zou zijn zou het dus zo moeten zijn dat er wellicht andere hardware in de sleutel zit... een buitenkant van een sleutel zegt namelijk niet zoveel... binnenin kan het dan alsnog heel erg anders zijn...
wellicht het proberen waard /forum/images/graemlins/smile.gif
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan