Octavia op het oog

Daniil

Lid
Hi iedereen,

Ik zal mezelf zeer snel voorstellen in het juiste gedeelte van de forum. Maar eerst wilde ik jullie dit vragen (als dat hier mag want ik zag niet waar anders).

Het is een harde eis voor mij dat ik een automaat moet rijden en ivm met het vervoeren van een rolstoel wil ik ook extra ruimte in het C-segment vandaar dat mijn oog op deze Octavia is gevallen. Wat vinden jullie er van? Ik zal de onderhoudsboekjes nagaan over de DSG, riem en remvloeistof.

https://janvanveenautos.nl/occasion...-navigatie-half-leder-200x-vw-audi-seat-skoda
 

Henrik

Forumguru
Eens met @Peter-036
Het lijkt me een nette wagen, voor een nette prijs.
Ik zou hier zeker eenst langsgaan als ik in de markt zou zijn voor zo een auto.
 

iRob1984

Senior Member
Ik vind het persoonlijk nog een smak geld voor tweedehands Skoda met deze kilometrage. 25.000 per jaar omdat hij al bijna 2 jaar stil staat. Is sinds 31 januari 2019 in bezit van de huidige handelaar, over 2 maanden is het al weer bijna 21 januari 2021. Is er in deze periode mee gereden, waarom staat hij al 2 jaar bij de handelaar.

Dan zou ik nog eerder 3.000 meer neerleggen en voor de Passat gaan
https://janvanveenautos.nl/occasion...-panoramadak-led-leder-camera-adaptive-cruise

En lederen bekleding en elek.verstelbare stoelen en pano dak en ook nog 50 km elektrisch rijden, voor korte stukjes heel interessant en brandstofbesparend
 

JeSko

Forumguru
@iRob1984

Vind dat altijd raar dat wanneer mensen hun mening vragen over een auto aan een bepaalde prijs, anderen hier aankomen met "effe 3000 flappen bij leggen voor een andere, want dat is wat ik zou doen", niet iedereen kan zomaar 3000 euro extra missen voor een auto.
 

JeSko

Forumguru
Automaat, benzine, voordelige rijder, goed uitgerust, relatief weinig km's, ziet er netjes uit, enkel jammer dat ie geen Xenon heeft, voor de rest :thumbsup: zou er zelf nog wat proberen af te krijgen, die moet je rond 12500-13.000 wel kunnen kopen lijkt me.
 

iRob1984

Senior Member
Voor 13.4k kan je echt wel jongere auto's krijgen hoor en nog met minder kilometers ook.
Peugeot 308 SW's in overvloed, van jonger, dezelfde prijs, automaat en minder kilometers
 

Duijzer

Donateur
Jan van Veen Auto's is een goed adres. VAG specialist. Vooral veel Volkswagen, vandaar dat de Skoda wellicht wat lang staat. Maar dan wil hij wellicht een mooi prijsje maken, dus ik zou zeker eens langs gaan.
 

hemi24

Forumguru
Plaatjes zeggen niet alles; zelf gaan kijken en proefrijden is het beste!

Auto zoeter op de foto’s goed uit, alleen had ik voor dat geld eerder een Élégance Businessline verwacht, of een jongere auto...

Maar goed, er werd hier ook al geopperd dat deze al wat langer staat, dus misschien is er daardoor meer ruimte voor onderhandeling!
Uiteindelijk zegt de vraagprijs niet alles, maar meer het bij te leggen bedrag.

:pardon:
 
Welkom, nette auto met mooie stoelen, en een autohandel met een goede reputatie (is ook wat waard, er zijn er genoeg die opgelapte wrakken verkopen voor de hoofdprijs) Jan van Veen doet veel ex lease, komt daar ook gewoon voor uit, is ook niks mis mee.
 

brepus13

Forumguru
Voor deze prijs kun je denk ik zoals
Gezegd ook wel een iets jonger exemplaar vinden met meer opties. Deze heeft geen Columbus, geen xenon/led geen trekhaak wat ik zo snel zie en geen pdc aan de voorkant om zo maar even wat te noemen.

de 1.2 tsi icm dsg rijdt prima wat mij betreft. ( rij dit zelf ook ) Let wel op dat de dsg 7 wel eens problemen kan hebben.
 

BigCheese

Forumguru
Nette wagen, niet de meest complete maar wel okay. Ik zou kijken of er nog wat aan de prijs te doen is. Er staan zat Octavia's te koop dus geef je ogen goed de kost. Misschien tref je nog wel een completer uitgerust exemplaar met minder kilometers of wat jonger. Maar het gaat er om wat je zelf belangrijk vind in een auto.
 
Ik lees in een paar reacties commentaar op de prijs.
Heeft er iemand linkjes naar goedkopere Octavia`s uit 2014 met hetzelfde of minder aantal kilometers.
Of met een jongere leeftijd voor dezelfde prijs?
 
Mogelijk, maar dit heet (poging tot?) topickaping.;)

Oow okay, ik zie mensen reageren dat het goedkoper kan of met minder km’s.

Als ik een auto zou zoeken zou ik het fijn vinden als die mensen dan gelijk een linkje plaatsen.
Maar schijnbaar werkt het niet zo, mijn fout.
 
Bovenaan Onderaan