Octavia greenline 1.6 TDI ..vervangen koppeling plus vliegwiel

  • Onderwerp starter Deleted member 17627
  • Startdatum
D

Deleted member 17627

Hi,

Wat zou, bij benadering, de kosten zijn m.b.t. bovenstaande, en welk merk e.d. BD groet
 

brepus13

Forumguru
Google weet hier meer van... kijk bijvoorbeeld op de site van diverse vag specialisten, staan wel prijzen genoemd.
 

tim_j

Senior Member
mij is verteld door de dealer en VAG techniek) dat er een vast vliegwiel zit in mijn 2014 1.6 TDI greenline met handbak. wat is de rede voor ook vliegwiel vervangen?
 
D

Deleted member 17627

tim_ j en andere lezers:: Bedankt, Het zit zo: Hiervoor had ik ook een octavia 1.6 greenline diesel 2014 nov. Er kwam, dat lees ik vaker, een ratelend geluid uit de versnellingsbak...
Omdat dat een lease autobetrof, heb ik bij 4000 km alles laten vervangen ivm de garantie die erop zat. Blijkt dat het een producteigenschap!! betreft. Geluid bleef ook na vervanging hoorbaar,geen resultaat dus , en bij rechts af bochten snelweg gruizend geluid.Heb 210.000 verder zonder problemen auto ingeleverd. NU heb ik mijn huidige... leaseauto overgenomen uit de lease.
Zwarte greenline octavia 140.000 km bwj 2014 okt.. Op kosten van leasemaatschappij alles preventief!! laten vervangen, nl: spanrollen, distr.riem, waterpomp etc. +grote beurt Zelf nog: carcleaner bi-bu. nw versn bak olie . Rijdt super..alleen koppeling wordt minder.. dus vandaar, wacht nog wel even maar de vraag blijft ;wat zijn bij benadering de kosten dan, en moet je alles kopp+vliegwiel laten vervangen dan... HOI pS ben erg content met mijn octavia, ook de km stand is goed en de prijs was ook redelijk..
 
ik heb kort geleden een offerte aangevraagd bij VAGtechniek. daar meldden zij dat het vliegwiel niet nodig was om te vervangen. koppeling en drukgroep kwam op €799,-
 
Bovenaan Onderaan