Mijn Skoda ervaring

Topic in 'Octavia I' gestart door Roeligan, 30-01-2005.

 1. Roeligan

  Roeligan Lid

  Zo dan... sinds vrijdag (28-01-05) mag ik mezelf ook een Skoda eigenaar noemen. Ik heb een octavia uit '98 met 130000 op de teller in bezit genomen. Het ging niet helemaal zonder horten of stoten...

  Ik was op zoek naar een nwe auto, na wikken en wegen viel mijn keuze op een octavia. Ik vond er een bij een particulier, en na een proefrit besloot ik tot koop over te gaan. Na mijn besluit belde de verkoper dat hij een probleempje had, zijn auto (die hij ipv de skoda wilde kopen) bleek niet aan zijn verwachtingen te voldoen en of hij 2 weekjes langer de auto mocht behouden. Dit vond ik geen probleem (al baal je natuurlijk wel :tongue: ).

  Na 2 dagen belde hij met de mededeling dat hij wel een ander auto had gevonden. Ik blij /forum/images/graemlins/smile.gif

  Ik haal de auto op in Almere (kom zelf uit de buurt vanb Rotterdam) en rij zo achterin 20km file /forum/images/graemlins/crazy.gif Na 2 uur file en bijna in Vlaardingen valt de uitlaat eronder vandaan /forum/images/graemlins/mad.gif

  De volgende ochtend met de verkoper gebeld en wat geregeld (50/50) en nwe uitlaat eronder laten zetten. Na wat gereden te hebben rezen er een paar vragen mbt de boordcomputer, echter er is geen handleiding.

  Lange introductie, blij met de auto, nu alleen de vraag: kan ik bij de importeur gewoon de handleiding vragen?

  PS.
  Foto's in mn sig
   

 2. Torance

  Torance Lid

  Kom maar op met je vragen over de boordcomputer. Heb een Octavia 2001, zullen dus toch wel het zelfde zijn. Of stuur even een P.M.
  Torance
   
 3. Roeligan

  Roeligan Lid

  /forum/images/graemlins/smile.gif

  Ik heb de importeur gemailed of ze de handleiding alsnog kunnen opsturen. Ik wil hem instellen met de juiste tijd etc. Ik heb er gezien waar het display onder de aanjager zit, bij mij zit ie in de toerenteller.
   
 4. heb je de handleiding al of wil je nog weten hoe de boordcomputer ingesteld moet worden. zo ja, stel je vragen maar. ik heb volgens mij dezelfde uitvoering als jij hebt.
   
 5. Roeligan

  Roeligan Lid

  bedankt, maar de importeur heeft na 2 dagen al gezorgd dat de handleiding op mn deurmat lag.
   
 6. Exciter

  Exciter Administrator Forumbeheer Administrator

  Kijk, dat moet je hebben! /forum/images/graemlins/smile.gif
   

Deel deze pagina