Michelin winterbanden onder O2

Wie o wie heeft er ervaring met Micheling winterbanden onder een O2? Ik heb winterbanden als optie in de lease opgenomen, en over 2 weken wordt mijn O2 winterveilig gemaakt met Michelin winterbanden.
De zomer/standaardband is af fabriek een Goodyear, en deze bevalt goed. De vraag is: heeft iemand ervaring met Michelin's als winterband?
 

Dutch4x4

Senior Member
Kijk hier eens:

http://www2.anwb.nl/published/anwbcms/content/binaire-bestanden/pdfs/auto/tests/bandentest/w05-resultaten-195-451864.pdf

Zal trouwens allemaal wel - iedere winterband is bij strenge kou veruit te verkiezen boven een zomerband. Ik heb die best geteste Goodyears, maar die vind ik boven de 7 graden dus juist waardeloos. Maar goed, in die omstandigheden (die in NL juist veel voorkomen) worden ze vast weer niet getest.

Is over twee weken trouwens niet wat vroeg, met onze kwakkelwinters? Ik wacht tot begin december, ook vanwege de eerder genoemde eigenschappen van de Goodyears.

Zie verder het winterbandendraadje:

http://www.skodaforum.nl/forum/showflat.php?Cat=0&Number=10689&page=2&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=all&vc=1
 
Hi Dutch4X4

Ik had de ANWB test ook gelezen, maar de lease maatschappij heeft andere voorkeur merken benoemd. Daarnaast liggen de testen van de ANWB op dit moment onder vuur wat betreft de objectiviteit. Ik kan me haast niet voorstellen dat een vooraanstaand merk als Michelin in de middenmoot zit.
Over een week of 2 volgt in ieder geval mijn ervaring met het rijden met michelin's tijdens minder koude periode's (of ons weer moet ineens omslaan)
De vraag was ook in het winterbanddraadje gesteld, maar kwam geen reactie op.
 
Bovenaan Onderaan