LET OP! DIT BOARD HEEFT OOK REGELS!!!

Exciter

Administrator
Dit board heeft regels, waar iedereen bij de registratie mee akkoord is gegaan.
Het blijkt toch noodzakelijk om deze regels specifiek in dit forum even te herhalen...

Bij het niet navolgen van deze regels wordt er HARD opgetreden.

Verder veel plezier...

Regels en voorwaarden

1. Registratie.
Bij registratie verklaar je accoord te gaan met onderstaande regels en voorwaarden. <font color="red"> Per gebruiker mag slechts 1 account worden aangemaakt. Het hebben van een 2e identiteit is verboden, en zal worden gedetecteerd. </font> Het e-mail adres waarmee je registreert is niet voor andere bezoekers zichtbaar. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt! Bij het registreren en het plaatsen van berichten wordt jouw IP-adres gelogd.

2. Netiquette.
Skodaforum.nl is een plaats waar onderwerpen worden besproken; niet personen. Discussies gericht op een persoon zijn daarom uit den boze! Heb respect voor mede forumgebruikers. Laat ze in hun waarde en wees niet onnodig kwetsend of storend tegenover anderen. Ook discussies over privé zaken, roddels en andere berichten die niets met het onderwerp (Skoda en auto's in het algemeen) te maken hebben zijn hier niet gewenst.

3. Auteursrechten.
Alle berichten, informatie en foto's die op Skodaforum.nl worden geplaatst, worden eigendom van Skodaforum.nl . Zonder schriftelijke toestemming mag niets van Skodaforum.nl of onderdelen van deze website worden verveelvoudigd, bewerkt en/of openbaar gemaakt worden op welke andere wijze dan ook. Als je een tekst plaatst die oorspronkelijk afkomstig is van een andere site, vermeld dan altijd de bron erbij.

4. Aansprakelijkheid en bezwaren.
Gezien het gegeven dat er voortdurend berichten worden geplaatst op Skodaforum.nl , is het onmogelijk om berichten vooraf te bekijken of de waarheid van informatie te controleren. De forums worden met regelmaat gecontroleerd, maar het team van Skodaforum.nl is nimmer verantwoordelijk voor de inhoud van berichten en kunnen niet instaan voor de juistheid, noch voor de volledigheid hiervan. In de berichten worden opvatttingen van de schrijvers van deze berichten weergegeven; deze ideeën komen niet per definitie overeen met de opvattingen van Skodaforum.nl of haar teamleden. Skodaforum.nl is niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook voortvloeiend uit het gebruik van deze site.

5. Reclame strikt verboden!
Het plaatsen van commerciele berichten (zelfpromotie) op het forum of in in jouw 'handtekening' is niet toegestaan. Een uitzondering geldt echter voor de info in je profiel en voor links naar (eigen) non-profit sites waar iedereen belang bij kan hebben. Wil je toch duidelijke reclame maken, neem dan contact op met de webmaster voor advertentie mogelijkheden: webmaster@skodaforum.nl


Bepaalde zaken kunnen buiten de bovengenoemde regels vallen, terwijl ze toch niet gewenst zijn. Het is dan aan de moderators om te bepalen of dit wel of niet is toegestaan. De moderators hebben in dit geval altijd het laatste woord. Ben je het niet eens met een genomen beslissing door een moderator, meldt ons dit dan via email of PM. Nooit openlijk via het forum!
 
Bovenaan Onderaan