Koppeling plots defekt

A.Tukker

Nieuw lid
Combi Greenline 2.0 TDI 2010,75000 km
Eind mei 2013 ging het schakelen van het een op het andere moment zeer moeizaam. Mobiel services gebeld die snel ter plaatse was. Zei dat rit naar Zwolle nog wel goed zou gaan. OK.
Bij garage Korterink bijzonder goed behandeld. Volgende dag gerepareerd....bleek initiaalveer in drukgroep te zijn (?). Hoewel er geen garantie meer was toch kosteloos....deel door importeur en deel door garage. Hulde aan Garage Korterink Zwolle. A.Tukker, Dronten
 

CDK

Forumguru
dat is dan weer service met een hoofdletter S :) en zo hoort het eigenlijk ook, want dat hoort niet zo snel kapot te gaan. keurig opgelost ondanks het ongemak.

greetz Corné
 

Canon-Eye

Forumguru
Je bent de eerste en enige niet - zie dit draadje: http://www.skodaforum.nl/forum/threads/koppeling-greenline.17515/#post-277098, plus vervolgposten 15+16.
De mijne was met geen geweld meer te schakelen. Er is een nieuwe koppeling en drukgroep in gegaan (zat trouwens nog net 3 weken binnen de garantie). Geen kosten, ook niet voor het vervangend vervoer en zelfs niet voor de toch al geplande en gelijktijdig uitgevoerde vakantie- en eindegarantiechecks. Puike service!

Op zich overigens wel enigszins zorgwekkend dat dit probleem niet echt incidenteel meer te noemen is...:eek:
 
Bovenaan Onderaan