Hoort de radar zo hoog?

Topic in 'Fabia III' gestart door Wesley931, 06-04-2021.

 1. Wesley931

  Wesley931 Lid

  Laatst aangepast: 07-04-2021

 2. MarcoO2

  MarcoO2 Forumguru

  Even voorstellen in het daarvoor bedoelde topic wordt wel gewaardeerd, en levert je mogelijk ook meer en snellere reacties op.

  Los daarvan zou ik de foto direct in het topic plaatsen, de meesten klikken liever niet op willekeurige linkjes naar onbekende sites, en al helemaal niet als die link ook nog eens komt van een onbekend nieuw lid.
   
 3. Rallye

  Rallye Forumguru

  Ik heb toch stiekem op je link geklikt. Op je foto zit volgens mij de radar netjes op zijn plek, al is de foto van erg dichtbij genomen. Zie ook mijn Skoda (https://www.skodaforum.nl/forum/i/gekocht-octavia-iii-rs-combi-race-blue.30663/page-9#post-926575 - niet een heel erg duidelijke foto overigens).

  In modernere Skoda's zit de radar overigens nog hoger, namelijk achter de bovengrill.

  P.S. foto's plaats je het best via de knop "bijlagen". Ze mogen niet te groot zijn - de foto's even naar iemand appen en de ge-appte versie gebruiken verkleint de foto's al.
   
 4. Monteurtje

  Monteurtje Forumguru

  Zolang je geen storing hebt, Front assist niet beschikbaar bijvoorbeeld, kan je er vanuit gaan dat het allemaal in orde is.
   
  bobracing vindt dit leuk.
 5. 45069

  45069 Actief lid

  bij mijn auto zit hij op de zelfde plaats
   
 6. bobracing

  bobracing Forumguru

  Hier ook op dezelfde plek :)
  En ja eventjes voorstellen is wel zo netjes Wesley ;) en plaats dan ook wat foto's van de gehele auto ipv de rader :tongue:
   
  Cordoba en Japanese Power vinden dit leuk.
 7. EdK

  EdK Forumguru

  JA
   
 8. Wesley931

  Wesley931 Lid

  Bedankt voor de reacties, sorry had het voorstellen gedeelte niet gezien. Zou ik dan ook even doen. Wou even een snel antwoord:D
   
  MarcoO2 vindt dit leuk.
 9. Cordoba

  Cordoba Forumguru

  Je had trouwens ook direct kunnen zien dat dit de normale plaats is bij een Fabia III: in de fotogalerij even "Fabia" uitklappen en "Fabia III" selecteren en je vindt tientallen foto's van Fabia's waar de radar duidelijk zichtbaar is (bij sommige foto's vooral van donker gekleurde Fabia's niet of bijna niet te zien in het donker, maar er zijn er genoeg waar je het wel kunt zien).
   
 10. Wesley931

  Wesley931 Lid

  Maakte me meer zorgen dat de grill er iets er voor zat. Galerij was niet mijn eerste gedachte gang omdat ik dacht aan een vraag stellen en de site de nog niet echt kende:pieker:
   
 11. Desperado

  Desperado Forumguru Donateur

  Al doende leert men. :D
  Vragen stellen is ook waar dit forum in eerste instantie bedoeld is.
   
  Japanese Power vindt dit leuk.

Deel deze pagina