Het boek over de nieuwe S3

SuperBartje

Forumguru
Nu al een boek over de S3:

Skoda_Superb_A%20_New_9783667102331_Era_Jurgen_Lewandowski_Zimmer_Peitzmeier.jpg


leverbaar via https://www.autonetcarbooks.com/koda-superb-new-era-p-434351.html
(ik heb geen aandelen ;)
 

SuperBartje

Forumguru
"

Geinig! 30tjes is mij wel iets te gek, kom maar door met het ebook ;)

"De Wet op de vaste boekenprijs is een Nederlandse wet, die tot doel heeft een brede beschikbaarheid en pluriform aanbod van boeken te bevorderen. De wet verplicht uitgevers de verkoopprijs voor een boek vast te stellen, zodra dit in het handelsverkeer wordt gebracht. Hierdoor heeft een boek overal dezelfde vaste prijs, bij de boekhandel, internetverkoper of supermarkt. Dit biedt uitgevers de ruimte om ook minder winstgevende boeken uit te geven en boekverkopers de mogelijkheid om een breed assortiment te voeren. Daarnaast biedt de wet de uitgever mogelijkheden voor een beperkte periode actieprijzen vast te stellen. Na een half jaar mag een uitgever de prijs van een boek aanpassen, na een jaar mag hij de vaste prijs van een boek opheffen."
https://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_op_de_vaste_boekenprijs

Ofwel: anders was dit boek nooit uitgegeven, denkt/vindt onze overheid (voor ons)...:dankje:
Want als de S3 al niet "breed beschikbaar" is en "pluriform" is,:jaja: dan zal het boek er over het zeker niet zijn......:laugh:
Wat dat betreft zijn ebooks beter.

Maar ik heb nog steeds liever papieren boeken.:koffie:
 

Superbst

Senior Member
Maar even een stokoud topic oprakelen, heb namelijk net ook dit boek gekocht...

Full price is het me niet waard (zeker nu niet, met volgend jaar een facelift), maar koopje op eBay, dus why not? :bloos:

Een goeie review hier: http://speedreaders.info/15929-skoda-superb-a-new-era/

Wat eigen foto's in bijlage:

Mja, what can I say: ik vind het een mooie auto, dus nu kan ik er ook in boekvorm naar kijken ipv op de oprit :thumbsup:
 
Ziet er de moeite uit!
Ik ben nog steeds vruchteloos op zoek naar technische info over het TDI 190 blok. Staat er in de boek wat technische info over de opbouw van de motor? Kan je dit evt eens inscannen?
Bedankt!
 

Superbst

Senior Member
Ziet er de moeite uit!
Ik ben nog steeds vruchteloos op zoek naar technische info over het TDI 190 blok. Staat er in de boek wat technische info over de opbouw van de motor? Kan je dit evt eens inscannen?
Bedankt!
Zal vanavond eens zoeken, maar ik vrees er voor: het gaat meer over het design en de visie enzo. Er staat wel vrij veel info in over de assistentie- en veiligheidssystemen etc., maar de motoren?
 
Bovenaan Onderaan