Fabia Edition-100

Status
Niet open voor verdere reacties.

Hetzer

Forumguru
In het thuisland van Skoda is er naast de Octavia en de Superb nu ook een actie model van de Fabia ter ere van het 100-jarig bestaan van Skoda.

De Fabia edition-100, is leverbaar met een uniek interieur ,luxe massief verchroomde instaplijsten en stoere Lm-velgen , verlagingsset en naast klimaatscontrol ook een schuifdak...
De Fabia edition-100 is alleen leverbaar in het zwart ,maar dat staat hem ontzettend goed /forum/images/graemlins/grin.gif

Nu maar hopen dat hij naar nederland komt
 

Bijlagen

  • 3069-619_Fabia100.jpg
    3069-619_Fabia100.jpg
    19,8 KB · Weergaven: 80

Karstieman

Forumguru
Ziet er heel mooi uit !
Nu maar hopen dat er ook een feestprijs aan te hangen komt /forum/images/graemlins/smile.gif
 
Ze kunnen ook eens besluiten om er honderd te verloten, prijsvraagje dus.... /forum/images/graemlins/wink.gif /forum/images/graemlins/wink.gif /forum/images/graemlins/wink.gif
 

Hetzer

Forumguru
@scheppie ; Gratuliert met je nieuwe Combi /forum/images/graemlins/laugh.gif, en aan dat wachten komt echt wel een eind hoor!!!!!!!!!!!
 

Berry

Senior Member
Komt wel is best allen loopt volgens mij Nederland aardig achter bv ook met de Sportline
 

Bijlagen

  • 6490-Sportline 01.jpg
    6490-Sportline 01.jpg
    89,8 KB · Weergaven: 33

Joeri

Actief lid
Nog altijd géén Climatronic in de Fabia verkrijgbaar /forum/images/graemlins/frown.gif Oké, zal wel niet meer komen in dit model... Konden ze voor zo'n model toch wel eventjes fixen dacht ik zo!
 

Karstieman

Forumguru
Skoda presenteert gelimiteerde oplage Edition 100 modellen


7 september 2005 - Precies 100 jaar geleden bouwden de grondleggers van het huidige Skoda hun allereerste auto. Ter gelegenheid hiervan presenteert Skoda een serie exclusieve uitvoeringen van de huidige modellenrange. De bijzondere Fabia Hatchback, Octavia Hatchback en Superb Edition 100 modellen zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar: het toepasselijke aantal van 100 om precies te zijn.

De Fabia, Octavia en Superb Edition 100 zijn statig uitgevoerd in de kleur Black Magic; glanzend, elegant en chique. Alledrie de modellen zijn gebaseerd op de uitvoering Elegance en standaard aangevuld met luxueuze details. De Edition 100 uitvoeringen zijn speciaal voor het jubileumjaar naar Nederland gehaald door Skoda-importeur Pon Mobiel B.V..

Van de Fabia Edition 100 zijn 30 stuks in Nederland verkrijgbaar. Het model heeft een lichtgrijs lederen interieur, getint glas en aluminium 16-inch velgen van het type Poli afgewerkt met zilverlak. Deze Fabia is voorzien van: een Maxi DOT centraal display, cruise control, ESP en halfautomatische airconditioning zijn standaard, evenals de ingebouwde Symphony radio/cd-speler met acht speakers. De voorstoelen zijn verwarmbaar en in hoogte verstelbaar en de ramen elektrisch bedienbaar. De Fabia Edition 100 is er vanaf € 19.990,-.

De jubileumuitvoering van de Octavia is in een oplage van 60 exemplaren in Nederland te verkrijgen. Het dashboard en de portierbekleding zijn uitgevoerd met sierstrips in zwarte pianolak wat past bij het lichtgrijze lederen interieur. De aluminium 17-inch Sputnik velgen in zilverlak geven deze uitvoering meer allure. Standaard beschikt hij onder meer over Maxi DOT display, ESP, elektronisch geregelde airconditioning, cruise control, GSM voorbereiding en verwarmbare voorstoelen. De Octavia Edition 100 is verkrijgbaar vanaf € 30.600,-.

Van de Superb Edition 100 worden er slechts 10 in Nederland geleverd. Deze limousine is een majestueuze verschijning: glimmend zwart van buiten, lichtgrijs leder met in zwarte pianolak uitgevoerde sierstrips aan de binnenzijde. De Cubic 17-inch velgen van deze Superb zijn afgewerkt met de voor deze uitvoeringen karakteristieke zilverlak. De Superb Edition 100 is verder standaard voorzien van boordcomputer, elektronisch geregelde airconditioning, verwarmbare voorstoelen en achterbank, cruise control, een solar schuif/kanteldak en parkeersensor. De Superb Edition 100 is verkrijgbaar vanaf € 38.900,-.

Vanwege de zeer gelimiteerde oplage heeft niet iedere Skoda-dealer de gehele serie in de showroom staan. Vanaf 26 september aanstaande zijn ze alledrie te bewonderen in de showroom van importeur Pon Mobiel in Leusden, die overigens voor de gelegenheid grotendeels in het teken zal staan van het eeuwfeest en de merkhistorie.
 

blackczech

Actief lid
Gisteren gaan zien naar de Octavia 100 edition!!
Echt chique !!Hier in belgiê kost deze slechts 22000€ in TDI 105pk !!
 

Dutch4x4

Senior Member
Vandaag de Fabia Edition 100 in de showroom gezien. Mooie auto, vooral dankzij de RS-bodykit. Maar van de verlagingsset in de openingspost is absoluut geen sprake! Waardoor die bodykit er weer een beetje sullig uitziet...
 

Fabia

† In Memoriam
Denk dat je daar echt een liefhebber voor moet vinden. Voor die prijs heb je een ook mooie FII tweedehands of een mooie demo.
 

Hetzer

Forumguru
Klopt, er zijn deze uitvoering maar 30!!!!!!!!!!!!! naar Nederland gekomen zijn, en hij is daardoor erg exclusief, en en zeker voor een liefhebber en goede keuze boven een "normale" F-2 ( het lichtgrijze interieur is ook erg mooi!!!!!)
 

Bijlagen

  • 0140066896005.jpg
    0140066896005.jpg
    6,1 KB · Weergaven: 16

EdK

Forumguru
Klopt, er zijn deze uitvoering maar 30!!!!!!!!!!!!! naar Nederland gekomen zijn, en hij is daardoor erg exclusief, en en zeker voor een liefhebber en goede keuze boven een "normale" F-2 ( het lichtgrijze interieur is ook erg mooi!!!!!)


Zit er voor jou provisie aan ofzo ?? :D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan