Duitsers en humor.

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fabia

† In Memoriam
BMW heeft officieel het doek van de M3 Pickup getrokken! Met de auto wil het Beierse merk eindelijk een alternatief bieden voor de Australische Holden Maloo.

De afgelopen tijd spotten we de M3 Pickup al meerdere malen bij de Nordschleife. De ingenieurs wilden er zorg voor dragen dat de M3 zich ook in pickup-vorm net zo goed door de bochten laat jagen als bijvoorbeeld de sedan. De aandrijflijn is dezelfde: een 4,0-liter V8 met een vermogen van 420 pk. Het maximumkoppel is weer 400 Nm. Bijzonder is wel dat de auto zonder begrenzer komt: de testrijders zeggen 300 op de teller te hebben gehad tijdens tests.
De M3 Pickup weegt 1885 kg. Behoorlijk veel, maar nog altijd 50 kg minder dan de M3 Cabrio op de schaal legt. Het laadvermogen is maar liefst 450 kilogram en het met aluminium bedekte laadruim biedt plek aan twintig golftassen, meldt BMW Motorsport.

Het targadak is uitneembaar. Wie het thuis laat, profiteert van extra zonnestralen, een 20 kg lager gewicht en een lager zwaartepunt. Binnenin treffen we het bekende M3-interieur aan. Op de koolstofvezel strip op het dashboard bevindt zich een speciale badge die de inzittenden wijst op de speciale status van de auto.

Bron: Autoweek

m1gy26pbe0vm_600.jpg m1gy26pbijvk_800.jpg m1gy26pbg3vl_800.jpg
 

MarcoO2

Forumguru
Cool! Autoweek is dus al twee weken geleden begonnen met het voorbereiden van z'n 1-april-grap! Duitsers en humor, 't was natuurlijk soweiso al wel een beetje een contradictio in terminis... ;)
 

Hetzer

Forumguru
het is in Australië overigens wel de meest verkochte en populaire carrosserie variant, de Pick-up is daar wat hier de Station is zeg maar
 
E

Ex-lid 2926

Zoals @Marco02 al aangaf gaan Duitsers en humor niet samen, maar met een Nederlands tintje wordt het wel weer grappig. De file informatie van Frits Stau (in het programma Somertijd op Veronica). [video=youtube;Fk5bVqDvwqk]http://www.youtube.com/watch?v=Fk5bVqDvwqk[/video]
Leuk tussendoortje.
 

MarcoO2

Forumguru
Hahahaha ja, die blijft briljant! Ken je ook de Oosterse typetjes, of de Vlaamse variant? Ik lach me rot, al versta ik geen reet meer van de files...
 

Rolle

Senior Member
Tegen dat het meldingsoverzicht afgelopen is ligt men onder het stuur van het lachen en weet men niet waar de files staan, met als gevolg dat je er toch in komt te staan.
 

Tallguy

Forumguru
[MODERATORBREAK]Het begint nu wel een beetje erg veel offtopic te worden en het gaat niet eens echt meer over het orginele onderwerp. Het topic gaat daarom nu toch maar dicht. Als er behoefte is om het in het Stamcafé terug te zien en daar verder ter gaan moet men even een PM sturen.[/MODERATORBREAK]
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan