De Octavia van Me Zelf

Topic in 'Mijn auto' gestart door Me Zelf, 10-10-2020.

 1. Me Zelf

  Me Zelf Forumguru

  Die Octavia 3 is dus niet van Mezelf maar van Leaseplan. Kan ik een lang verhaal over gaan schrijven maar het is gewoon een Octavia 3 Ambition Business 1.0 in Brilliant Silver met een trekhaak van eind 2016, staat al genoeg over in mijn voorstel-topic van indertijd. Nothing exciting.

  Maar na 4 jaar werd het tijd om een opvolger te gaan zoeken. Keuze lag tussen deze overnemen (50K km, altijd van oud mannetje geweest en in mijn ogen best een nette overnameprijs voorgesteld) of opnieuw een private lease geval. Tot vorige week hadden we in ons hoofd om hem over te nemen, op de diverse PL sites kon ik niet echt iets vinden dat vergelijkbaar qua ruimte en comfort was voor een sympathieke prijs. Het liefst had ik iets electrisch maar zoveel keuze is er nog niet in: over een paar jaar nog maar eens kijken.

  Vorige week keek ik op Skoda.nl en zag dat er nog voorraad O3 combi’s in de actie zijn. Paar klikjes verder kwam ik al op een bedrag wat 50 euro per maand minder was dan mijn huidige contract, voor nagenoeg dezelfde auto, moest alleen nog een trekhaak bij. Hé, dat is wel interessant... Gisteren bij de dealer (tegenwoordig mijn grote vriend) een offerte laten maken voor een witte Ambition Business, met trekhaak: is dat 80 euro per maand goedkoper dan mijn huidige contract! Siteprijzen zijn blijkbaar nog wel wat aan de hoge kant, daar kon nog een schepje vanaf.

  Dus zonder mokken hebben we eind van de dag de offerte getekend en nu is het weer even alle papieren bij elkaar zoeken voor de goedkeuring. Gelukkig had ik die nog van de Citigi eIV, alleen wat updaten.
   

 2. Desperado

  Desperado Forumguru Donateur

  Alvast veel plezier van de nieuwe auto dan maar!
   
 3. ertromp

  ertromp Forumguru Donateur

  Gefeliciteerd met je aanwinst en fijn dat je zo content bent met de O3
   
 4. Me Zelf

  Me Zelf Forumguru

  Dank! De O3 bevalt inderdaad prima, in 4 jaar tijd alleen het kofferbakslot moeten laten vervangen (onder garantie) en verder rijdt hij zuinig, comfortabel en meer dan genoeg ruimte om alle zooi op vakantie mee te nemen.
   

Deel deze pagina