Chiptuning Fabia 1.2 Greenline

Status
Niet open voor verdere reacties.

NielsW

Lid
kwam het volgende tegen op een "bekende" site :

Chiptuning voor de Skoda Fabia 1.2 TDI Greenline.
Ook voor het nieuwe 1.2 TDI Greenline 3 cilinder commonrail wondertje van Skoda heeft Ventura Tuning een perfecte chiptuning ontwikkeld. Meer trekkracht onderin en een nog beter brandstofverbruik is daarbij het uitganspunt. De nieuwe Delphi computer van de 1.2 TDI Greenline motor is niet toegankelijk dus software matig tunen in de ECU gaat niet. Daarom heeft Ventura tuning een externe mini ecu ontworpen, geen simpele Powerbox maar een hi-tech externe chiptuning module die eenvoudig snel (ook zelf) d.m.v. 6 originele Skoda stekkers kan worden aangesloten.
Onze Ventura chiptuning past zowel de injectie duur, de injectietiming de inspuit diesel curve, de electronisch geregelde turbodruk en turboactiviteit en de koppellimitter aan.

Deze revolutionaire chiptuning voor de Skoda Fabia1.2 TDI Greenline biedt zoveel extra tenopzichte van de originele 1.2 TDI motor dat chiptunen echt een aanrader is.Ondanks chiptuning blijft de strenge uitlaatgascontrole keurig in tact en houdt uw Fabia 1.2 TDI Greenline een nette uitstoot. Ook interesse in chiptuning voor uw Fabia 1.2 TDi Greenline? Neem dan contact met ons op.


Specificaties na Chiptuning van uw Skoda Fabia 1.2 TDI Greenline motor
Origineel 75 PK en 180 NM
Getuned 92 PK en 210 NM

Hebben mensen hier ervaring met zoiets en wat zou dit grapje kosten?
 

FredV

Banned
Voor de Skoda Fabia Greenline 1.2 TDI kost deze chiptuning €485,--.

mbt tot garantie is dit wel interessant:

Montage van de Chiptuning voor uw Skoda Fabia 1.2 TDI Greenline.

Het monteren van de chiptuning voor uw Skoda Fabia 1.2 TDI Greenline is erg simpel en zeker door u zelf te doen, vele (lease)klanten vinden
dat wel zo prettig omdat de tuning dan snel en eenvoudig tijdelijk verwijderd kan worden tijdens een software update of een garagebezoek.
U ontvangt een fullcolour montage handleiding bij onze tuning zodat u d.m.v. duidelijke foto,s prima kunt zien hoe en waar u de 6 stekkers van onze tuning moet plaatsen. Uiteraard kunt u de tuning voor uw Fabia 1.2 TDI Greenline natuurlijk ook bij ons op ons hoofdkantoor in Beilen laten plaatsen en een uitgebreide proefrit zonder koopverplichting of kosten voor het testen is natuurlijk altijd mogenlijk.
 

FredV

Banned
U betaalt voor deze zeer professionele Ventura Tuning voor uw
Skoda Fabia Greenline € 485,- incl B.T.W.

Vlgs de leverancier kun je geheel vrijblijvend bij hen langs komen om de tuning uit te proberen
succes verzekerd, maar wij bieden de klant de mogelijkheid om geheel vrijblijvend te komen testen,
zo bent u zelf jurylid.
 

jmw57

Lid
Ik heb mijn 1.2 tdi greenline laten tunen bij DATATECHNIC chiptuning in Goor. Er wordt een extern "kastje" bijgeplaatst en klaar. Mijn vermogen is nu 100,4 PK en 222 Nm. (getest op de Super Flow WinDyn 4 wiel rollenbank van Zomer motorsport in Holten).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan