Black Up!

Status
Niet open voor verdere reacties.

hemi24

Donateur
Sinds kort heeft de Mitsubishi Colt van m'n vrouw het veld moeten ruimen voor het kleinste wagentje uit de VAG-stal: een VW Up!

Bij toeval tegen een geschikt exemplaar aangelopen uit midden 2012 met net iets meer dan 40k op de teller én 75pk!
Het is een erg complete Black Up! met 16" lichtmetaal, airco, cruisecontrol, parkeersensoren en navigatie; kortom: wat wil je nog meer op zo'n compact wagentje..?!?

Aangezien er bij de Colt nog bijna nieuwe winterbanden aanwezig waren, een setje 14 stalen velgen erbij gehaald, grijs gespoten en gelijk maar gemonteerd. Staat 'm minder goed dan de 16" lichtmetaal, maar het is altijd beter dan die foeilelijke zwarte velgen!

Oordeel zelf zou ik zeggen...

IMG_20151212_102026-1.jpg IMG_20151212_111532-1.jpg
 

memoscan

Senior Member
Aangezien de herfst overgaat in het voorjaar zoals het er nu uitziet, kun je binnenkort weer de mooie 16 inch wielen weer monteren
 

hemi24

Donateur
Bijna goed, @EdK ..!

Maar het heeft ook iets te maken met kinderen in de groeispurt die naar de middelbare school gaan en een vrouw die het handiger vindt om een trekhaak te hebben voor een fietsendrager én een achterbank met 3 i.p.v. 2 zitplaatsen...

Aangezien ik ook wat flexibiliteit wou houden i.v.m. sleurhut en de op handen zijnde vervanging van de Kodiaq voor een volledig elektrische leaseauto, was dit een wagen die alle noodzakelijke hokjes afvinkte.
 

Cordoba

Forumguru
Duidelijk hemi, voor de zitplaatsen en trekhaak was een Polo/Fabia/Ibiza ook goed geweest, maar in combinatie met een sleurhut is de keuze voor de Golf duidelijk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan